massylou -> RE: Čevlji za ozko nogico (31.5.2011 0:23:25)
|
Tudi mi imamo pri tastarejši enak problem. Je nogica tako izka, da je, v primerjavi z nogico tamlajše, prac hecno videt. Bi mogla skoraj tafine salonarje nosit. Lani sem dobila krasne platnene supergice zanjo, Roberto Cavalli. Model je bil izredno ozek, ampak ok. Mogoče ima tudi poletne sandale... Letos ima sandalčke naslednje: KID (ne vem, iz katere trgovine so, je babi kupila), tadrugi so Happy Hoppers, tudi zelo lepi in so ji ok, pa izredno ozki. Taprvi omenjeni pa so fajn za zapet, se lahko ježka zelo zategne. Lani je imela tudi Livie&Luca sandalce (najdeš na spletu); ti so malo širši, ampak je čevelj tako fajn in kvaliteten, da ji ni nogica čisto nič opletala. Letos je dobila tudi ene Tevice Hurricane, pa se s paščki super regulirajo. Dobro so ji stali tudi DeFonseca-penasti in Cicibanke, tiste, ki so bolj zaprt model, v stilu nekdanjih Mass in Yellow cab poletnih čevljev (ne vem kako naj opišem: kot bi bili prepleteni; zelo klasičen in vsakdanji model, med prepleti je sicer luft, ampak je pokrit tako nart, kot tudi prstki in zadaj peta... kompliciram [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|