Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spanje 4mesečnika na vzglavniku 18.12.2008 10:18:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Po pravilih to ne bi bilo pravilno, ampak tudi naša je bila od skoraj samega začetka dul veliko pokonci, ker drugače je samo jokala. Ni hotela biti v položaju lupinice, ampak je bila najrajen skoraj navpično v naročju. Aja, pa še to, naši prav nič ne manjka in je veselo dekle, staro dobroh 7 mesecev
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: spanje 4mesečnika na vzglavniku 18.12.2008 11:21:10
|
|
|
|
nia5
|
Moja 7m stara že lep čas spi na velikem pojštru, sicer ji ga čist sploščim, zdaj ko pa je bolana pa je malo višje.
|
|
|
|
RE: spanje 4mesečnika na vzglavniku 18.12.2008 11:26:34
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 Naš 4mesečnik že od rojstva noče spati na ravni podlagi. Najraje spi (in se tudi hrani) kar na pouštru . Hraniti se noče niti v naročju (že mesec in pol se ne dojiva več) ampak izključno le v gugalniku ali kot že rečeno na pouštru..mislite da je to ok ali ne? Tudi pestovati se noče "pravilno" . Najraje je pokonci da potem gleda naokrog, ko pa ga dam v "pravilen položaj" se začne dreti in cviliti . Kaj si mislite o tem? Jaz imam podobne "težave" z našim 5-mesečnikom. Spi sicer na ravni podlagi. Hraniva se pa v ležalniku ali na pouštru. Tudi v naročju je najraje pokonci. Pa kaj naj mu naredim? Nič mu ne morem, če nočem, da joka. Sem ga pa navadila, da ko je buden, da je večinoma na tleh in ne v naročju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?