spanje 4mesečnika na vzglavniku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


clara23 -> spanje 4mesečnika na vzglavniku (18.12.2008 10:06:34)

Naš 4mesečnik že od rojstva noče spati na ravni podlagi. Najraje spi (in se tudi hrani) kar na pouštru[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Hraniti se noče niti v naročju (že mesec in pol se ne dojiva več) ampak izključno le v gugalniku ali kot že rečeno na pouštru..mislite da je to ok ali ne?
Tudi pestovati se noče "pravilno"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Najraje je pokonci da potem gleda naokrog, ko pa ga dam v "pravilen položaj" se začne dreti in cviliti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Kaj si mislite o tem?




Soncnica Sandra *** -> RE: spanje 4mesečnika na vzglavniku (18.12.2008 10:18:33)

Po pravilih to ne bi bilo pravilno, ampak tudi naša je bila od skoraj samega začetka dul veliko pokonci, ker drugače je samo jokala. Ni hotela biti v položaju lupinice, ampak je bila najrajen skoraj navpično v naročju.
 
Aja, pa še to, naši prav nič ne manjka in je veselo dekle, staro dobroh 7 mesecev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




nia5 -> RE: spanje 4mesečnika na vzglavniku (18.12.2008 11:21:10)

Moja 7m stara že lep čas spi na velikem pojštru, sicer ji ga čist sploščim, zdaj ko pa je bolana pa je malo višje.




3jeMi -> RE: spanje 4mesečnika na vzglavniku (18.12.2008 11:26:34)

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Naš 4mesečnik že od rojstva noče spati na ravni podlagi. Najraje spi (in se tudi hrani) kar na pouštru[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Hraniti se noče niti v naročju (že mesec in pol se ne dojiva več) ampak izključno le v gugalniku ali kot že rečeno na pouštru..mislite da je to ok ali ne?
Tudi pestovati se noče "pravilno"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Najraje je pokonci da potem gleda naokrog, ko pa ga dam v "pravilen položaj" se začne dreti in cviliti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .

Kaj si mislite o tem?



Jaz imam podobne "težave" z našim 5-mesečnikom. Spi sicer na ravni podlagi. Hraniva se pa v ležalniku ali na pouštru. Tudi v naročju je najraje pokonci. Pa kaj naj mu naredim? Nič mu ne morem, če nočem, da joka. Sem ga pa navadila, da ko je buden, da je večinoma na tleh in ne v naročju.




orka -> RE: spanje 4mesečnika na vzglavniku (18.12.2008 11:53:05)

mi imamo od prej 2 otroka in takrat mi ni noben pokazal kako pravilno rokovati z dojenčkom in sem se ravnala po tem kakor je otroku pasalo pa jima nič na manjka....sedaj imamo nedonošenko in poznamo handling in seveda njej najbolj paše pravilno rokovanje,. čim je v kakem drugem položaju ki ni "pravilen" začne protestirat




Stran: [1]