Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vse zmorejo vasi dveletniki? 9.10.2009 13:32:42
|
|
|
|
ledenaa
|
Imamo 28 -mesčenika obožuje knjige,tako da vsak dan obvezno moramo brat obožuje pesmice ,še pred 2 letom je znal 5 pesmic in zdaj še več ,znamo šteti do 10 ,lepo govori stavke ( črko R zadenemo pravilno občasno) ,v bistvu da se z njim vse lepo zmenit SE pa vidi da zadnje čase nekaj naredi in čaka kako bom jaz odreagirala recimo ,če mu povem da gremo domov ko smo zunaj,pa reče; ne bom in prekriža roke na prsnem košu ter me gleda izpod obrvi tako jezno. jaz vse obrnem na igro : pa mu povem,da bom zdaj pojedla njegovo ritko ter ga primem v naročje in ga malo požgečkam. čez sekundo -dve ga dam na tla in že marširamo proti domu V glavnem velikih težav nimamo
|
|
|
|
RE: Kaj vse zmorejo vasi dveletniki? 9.10.2009 14:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf so pa napredni Mi smo še bolj na NE,JAAAAA in pa BOMBONI
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2009 15:18:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj vse zmorejo vasi dveletniki? 10.10.2009 14:28:19
|
|
|
|
ana b
|
Naš skoraj 26-mesečnik govori skoraj vse, ampak občasno kakšno še pove po svoje in je potem , ko ga ne razumem. To ponavadi rešimo tako, da pokaže. Rad ima knjigice in lego kocke. Sem včasih čisto presenečena, ko naredi isto kot naš 5-letnik. Obožuje muziko, predvsem tisto s harmoniko, poje pa bolj redko . Zunaj pa je ni ovire, vsi tobogani, plezala in igrala so njegovi, če je treba tudi z glavo navzdol po toboganu , ker tako vidi brata, jaz pa raje kar stran pogledam .
|
|
|
|
RE: Kaj vse zmorejo vasi dveletniki? 10.10.2009 14:37:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mija79 Doma imamo 27-mesecnika,ki ze zelo lepo povezuje besede v krajse povedi,pozna vljudnostne izraze in jih tudi uporablja,zelo se navdusuje nad glasbo ,zadnje case nas vsakih nekaj dni navdusuje z novo pesmico ,ki si jo veselo prepeva..Je precej trmoglav in vcasih tudi len.Sploh ce je potrebno pospravit igrace za seboj ter obuvala.Zanima me kaksni so vasi dveletniki,ter kako odreagirate v tistih manj prijetnih situacijah ,ko vam malcek kljubuje.Hvala,lep dan. Naš ima 2leti in 4mesece. Zelo dobro povezuje besede v stavke, slovnica mu ne dela več toliko težav. Grozno rad pleše, tako da ima naštudirane različne gibe in veliko gibov ponavlja (kar vidi na TVju). Tudi naš poje pesmice, ki se jih nauči pri varuški. Z njegovimi muhami nimamo težav, ker sva z možem glavna in vedno obvelja najina beseda. Četudi to pomeni, da je kaznovan. Primer: če večernega rituala ne spelje gladko in se upira (noče pospravit igrač/ noče umit zob) ne dobi risanke preden gre v posteljo (ki pa je na sporedu vsak dan ko je zvečer priden). Joka za znoret, me prosi, gleda z lepimi učkami... Mi je hudo pa popi** ampak risanke ne dobi. Je pa potem njegovo obnašanje naslednje tedne zelo lepo in fino sodelujemo
|
|
RE: Kaj vse zmorejo vasi dveletniki? 11.10.2009 11:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj zdaj se moram pa malo zamislit nad svojo hčerjo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?