FLASK_A -> RE: Kaj vse zmorejo vasi dveletniki? (10.10.2009 14:37:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mija79 Doma imamo 27-mesecnika,ki ze zelo lepo povezuje besede v krajse povedi,pozna vljudnostne izraze in jih tudi uporablja,zelo se navdusuje nad glasbo ,zadnje case nas vsakih nekaj dni navdusuje z novo pesmico ,ki si jo veselo prepeva..Je precej trmoglav in vcasih tudi len.Sploh ce je potrebno pospravit igrace za seboj ter obuvala.Zanima me kaksni so vasi dveletniki,ter kako odreagirate v tistih manj prijetnih situacijah ,ko vam malcek kljubuje.Hvala,lep dan. Naš ima 2leti in 4mesece. Zelo dobro povezuje besede v stavke, slovnica mu ne dela več toliko težav. Grozno rad pleše, tako da ima naštudirane različne gibe in veliko gibov ponavlja (kar vidi na TVju). Tudi naš poje pesmice, ki se jih nauči pri varuški. Z njegovimi muhami nimamo težav, ker sva z možem glavna in vedno obvelja najina beseda. Četudi to pomeni, da je kaznovan. Primer: če večernega rituala ne spelje gladko in se upira (noče pospravit igrač/ noče umit zob) ne dobi risanke preden gre v posteljo (ki pa je na sporedu vsak dan ko je zvečer priden). Joka za znoret, me prosi, gleda z lepimi učkami... Mi je hudo pa popi** ampak risanke ne dobi. Je pa potem njegovo obnašanje naslednje tedne zelo lepo in fino sodelujemo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|