|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog
6.1.2005 11:13:29   
wawa
Ej punce živce :zmeden:bom zgubila.

Na vsak način bi rada zamenjala ginekologa, pa ne vem koga bi vzela, sploh pa ne vem kateri je dober in kateri ne, pa še večinoma imajo vsi polno. Sem zdajle 1 uro po netu iskala zasebnike pa nič ne najdem, ta ki sem jo pa imela do sedaj, je pa popolna polomija in nebi rada še enkrat zgrešila.

Lahko je iz okolice Postojne, Kranja ali Ljubljane. A ma katera kakšen dober predlog?

Še to a mogoče veste, če greš samoplačniško, ali potem plačuješ tudi vse ultrazvoke in druge teste v nosečnosti?

Help......


Wawa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ginekolog
6.1.2005 11:30:43   
emaa
Lahko greš k dr. Strahovi v Domžale, je na koncesijo in vem, da ima dovolj prostora. je zelo zavzeta in prijazna, razloži vse (k njej hodijo iz cele slo na nuhalno).
LP:rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ginekolog
6.1.2005 12:19:12   
fricka
Jaz hodim v Lj k Dr. Pušenjaku- baje je zelo dober ginekolog, k njemu sem prišla čisto po naključju. Hodim v Leonišču (spada pod klinični center), kjer je prvi pregled samoplačniški, ostali pa so v času nosečnosti brezplačni, prav tako tudi vsi testi. Preveri po telefonu: 433 80 27

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ginekolog
6.1.2005 12:55:27   
wawa
Ej hvala vama, bom poklicala, pa upam da me vzamejo.

Sem ugotovila, da mi je vseeno če morem plačat, važen da so dobri, pa da s tabo kulturno delajo. Moja mami je bla prejšen teden na odstranitvi vseh notranjih ženskih organov, vse bi bilo veliko bolje če bi jo G bolje pregledovala, menda bi se težave ugotovile že veliko prej. Glede na to da upam, da mi bo uspelo v tem letu zanosit, nimam namena prepustiti življenja svojega otroka, taki osebi. Saj mogoče gre za osamljen primer in se verjetno vsak zmoti, a jaz vanjo pač nimam več zaupanja, zato vama še enkrat nejlepša hvala.

pozdravček!!

Wawa

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ginekolog
6.1.2005 13:06:38   
_Arwen_
K dr.Klari Mihelič v Črnuče; samoplačniško ampak OK...
tel. pa je 01/561 33 50

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ginekolog
6.1.2005 22:19:31   
cmokec
Jaz pa imam svojega G., pa je v Kranju taka zmeda v porodnišnici, da so mi že dvakrat pisno poslali spremembo datuma za pregled. V tretje sem pa še sama prestavla, ker takrat NE pričakujem France. Tako da bi mogla bit pregledana 21.12, bom pa na vrsti 1.2, vsaj upam. Pa tako sem se že pripravla, da se pogovoriva o preiskavah. Bom pa še malo počakala.

cmokec

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ginekolog
7.1.2005 7:04:05   
anajmad
Jst sem pa pred 10 leti začela hodit k Dr.Blejec(v leonišču).Je zelo v redu in se ti tudi posveti in pove vse,kar hočeš.Vmes sem presedlala bližje,za kar mi je žal,ampak me je kljub temu zopet sprejela nazaj.Sem pa zelo zadovoljna z njo,ker res ve,kaj dela in za tem stoji.
en lp:morje:D.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čustvene blokade, ki lahko ovirajo zanositev
Najpogostejša čustvena blokada se skriva v nezavednih negativnih prepričanjih o nosečnosti, porodu, otrocih in družini, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?