|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
5.1.2005 17:55:01   
Anitka
Hojla!

Sem spet tu. Me zvija ko :hudicek: zaradi te France,a jo bomo že preživeli in kmalu bo na seznamu nosečk tudi poleg imena Anitka krasen znakec: :nosecka: Bomo pa rodili v oktobru, tako kot moja sestra;)

BIBA 77 zmenjeno za :torta: Zdaj se je treba le še zorganizirat, podat predloge v zvezi z datumi in Anitka bo spet mala organizatorka.:)-8):)- Biba ta vaša čaga pa ni olgo trajala:zmeden2: No pa jo jutri še lepo enkrat ponovite. Čez en teden pa bomo tudi zate močno stiskali :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Upam, da bodo pozitvne novičke končno tudi spet pri fosilkah (Bambi, ti, Pika 74, pa Koala, Neni, Klarisa, Gea1, Bety..................................)

SIMONAS upam, da dobiš za rojstni dan :darilo::modri::roza: A tebe pa že daje spomladanska utrujenost? Saj če pogledamo skozi okno je pomlad že skoraj tu.:):)

CMOKEC lahko se zmenimo za knjige, ali pa če mi napišeš naslove pa bom skušala v knjižnici poiskati. Tudi zate :rozica::rozica::rozica:

EMAMAIR tako se govori:bravo::bravo::bravo: Vsem nam bo uspelo! Enim že ta mesec, drugim drugi, tretji in tako mesec za mesecem, dokler ne pridemo vse na vrsto In ni vrag, da se ne bi natalitea dvignila:bravo::bravo::bravo:

BAMBI tako, datum imata, jaz pa sedaj držim pesti, da vama uspe že ta mesec in bo napotnica res lahko romala v smeti. Za dr. Vlaisavljeviča sem že slišala veliko dobrega Se bo sigurno oglasila katera punca, ki je že bila pri njem. Sicer pa ga morda sploh videla ne boš, ker boš prej v 9nebesa Ja žal je pa res tako, da na prvem obisku imamo ženske samo razgovor, potem pa spet nov datum in novo čakanje. :grrr::grrr:

PIA 73, PIKA 74, KOALA, TIA, GEA1, KLARISA, BETY, NENI.... kje se potepate?A si že naglejujete kaj boste kupile na razprodaji?;)

Lepo se imejte in se beremo,

Anitka z :hudicek: :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 7:42:05   
simonas
:)Dobro jutro!

Ja ne vem če me res ne daje spomladanska utrujenost:muca:. Morda pa sem se malo pomirila, se malo rešila stresa in sem zato bolj zaspana in utrujena, saj sem preteklih par mesecev komaj kaj spala. Sicer imam v sluzbi zivo norisnico:(, vendar pa zelo razumevajocega sefa in tako sploh nisem pod pritiskom;). Ni mi tezko prit delat v soboto ali nedeljo, ker vem,da se mi bo to obrestovalo.

Jaz tudi upam, da dobim kako :darilo::modri::roza: za rojstni dan. Bomo videli kaj bo...;)

Zopet je tak lep sončen vzhod. Zjutraj imam namreč najlepši razgled, ko je nebo vso rdeče rumeno v prebujanju... Prav fajn... je dan kar lepši...

Ne bom več čvekala, ker me čaka še ogromno dela. Zdaj na hitrco eno :kava:, pol pa veselo na delo.

Vsem skupaj želim čim lepši dan, čim več lepih novičk in upam, da se uspem še kaj javit!

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 8:21:50   
žužu
dobro jutro od mene. se tuki prvič javljam, upam, da lahko...:ups:
danes pri nas sivo jutro, drugače pa kar nekaj energije za delo. komaj čakam, da bo posijalo sonce.
želim vam vsem lep dan, pa čimprej:modri::roza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 8:50:57   
emaa
žužu več nas je, lepše je, ampak upamo, da nas bo veliko nosečk, ne pa tukaj za dolgo.:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 11:58:28   
biba77
Ojla, drage dame!

Ste videle, kako leeeep dan se je naredil? 9nebesa9nebesa Najprej je bilo tako oblacno in mracno, zdaj pa soncek in toplo. :)

Anitka, se kaki dan, pa bo :hudicek: sla in z njo tudi krci. To pac sodi zraven. Mene je tudi zadnje-parkrat zvijalo, da sem zvezde vidla.
Predlog za srecanje: hmmmm, naj pomislim,.... petek, 14.01.2005. To je dan za cvek. Sem imela zdaj en preblisk, :)-:)-. Se strinjate?
Nasa caga je bila v okviru ozjega kolektiva in med, psssssssst, del. casom. Danes pa smo samo malo podaljsali kavico, pa je. Ampak smo se imeli fino. :)
Glede stiskanja pesti za mene: :zmeden:, ne vem, ce bo kaj. Nekak cudno se pocutim in danes sem imela povecan beli tok in nikjer nobenih sledi o :nosecka:, tak, da... Bom jaz kateri drugi moje mesto pustila.

Simona, mene tudi spomladanska utrujenost muci. Sploh zjutraj, ko sem v sluzbi me dobro drzi. :)

Pika, kaj pa se ti vec nic ne javljas? Si sla med vohune? :)-:)-:)-:)- Sem vidla, da si prijavljena, pa nic ne poves... Kaj je novega?

Nic, babike, letim.

Se kaj pisemo!

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 13:13:25   
pika74
biba77 I spy 8)8)8)8)8) hehehe.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 13:21:02   
bambi
Hej, Biba jaz takoj vskočim namesto tebe med :nosecka:, če mi seveda pustiš....... Bom tudi bruhala cele dneve namesto tebe ;););););), no, naj bo to zaradi :duda: in ne zaradi česa drugega....

Tako, jaz sem danes boljše volje, začelo se je znižanje in že cel dan slišim tihe klice iz trgovin, kako me vabijo: Priiiidiiii, pridiiiii in me kupi!!!!

Počasi sploh več ne upam z vrečkami domov, ker me je možek že malo skregal, da če mislim filat omare z cunjami, naj najprej odstranim tiste ki jih ne rabim, jaz pa rabim prav vse oz. se mi zdi škoda vstran metat in potem imam v omari res vse živo..... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Če pa imajo zadnje čase tako lepe stvari 9nebesa9nebesa9nebesa

KAko pa kaj ve??? A kaj kupujete???

LP Bambi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 13:28:41   
pika74
Hej bambi:rozica:,

jaz sem slišala, da so take gužve v Lj okrog nakupovalnih centrov (Emporium, City park,...), da so avti kar po zelenicah parkirani. Pa veš, kako velik parkplac majo tam. Pismu.

Jaz bi morala kaj kupit. Kakšen kostimčk al pa kej tazga bolj nobl bi rabla. Sm opazla, da nosim same stare znucane stvari - ki sem jih nabavla ko sem se zaposlila oz. malo prej (l. 1998). Zgledam že prou dolgočasna u teh cujnah. Pa zdele mam glih mir, k mi lektor pregleduje magistrsko. Ko bo pa zaključu, pa vem, da bo spet panika, pa prezentacijo morm še prpravt, pa kšno cunjo bo treba met... evo pa smo spet pri razprodajah. Fajn bi blo,če bi si zdej kej kupla. Sam me kr mineva že sama misel na to, da se spravim v tisto GUŽVO:(:(. Jaoooooooo. Pred novim letom sm čakala, da je konc praznkov (ker je bla gužva v trgovinah), zdej pa čakam, da je konc razprodaj (spet ker je gužva).

Kaj morm taka sm. Jst grem rajš na sonce :):) pa mam kšno cunjo manj, pa še dnar mi ostane :)-:)-.

pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 13:32:16   
Gea1
Ja pozdravljene spet po dolgem času. Saj vas tu in tam prebiram, a mi enostavno zmanjka časa za klepet.
V glavnem se kar tresem ob misli na razprodaje in gužvo. Enostavno se mi ne da, se gužvat in prebirat cunje, katere pa kljub razprodaji preplačaš. In ko prideš iz trgovine te tisto kratkotrajno navdušenje kar mine, ko pomisliš na stroške.
A ste videle, kaj se dogaja na Sri Lanki. Groza, ko pomislim da sem par mesecev nazaj tudi sama tavala tam in da bi se komot zgodilo to takrat.
Nisem mogla mimo tega, da ne bi darovala vsaj nekaj denarja za ubožce tam. In prav vesela sem, da jim s tem lahko vsaj malo olajšam trpljenje in izgubo.
Na :duda: še nič novega. :(:(:( Ampak bo že.

Se še kaj beremo, sedaj pa na :kuza: delo!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 13:54:09   
wawa
Pozdravljene.
Pa se je res naredil lep, dan mislim da ne bom več dolgo v službi zdržala, bom mogla pod nujno na kakšen hribček skočit.
Ej Gea1 kar se dogaja v Aziji je res grozno, jaz sem bila lansko leto na Maldivih, zdaj pa menda tistega otočka ni nikjer več videt, si sploh ne predsavljam. Sem pa tudi jaz darovala nekaj denarja, a so me potolkli ko so rekli, da tega itak nebodo tisti ki potrebujejo dobili ampak bodo humanitarne organizacije pobrale, no jaz še vedno mislim da nekaj od tega le dobijo. Jutri gre moj fant dol v Indijo za deset dni pa me je kar malo strah, ah no bom že preživela...

Razprodaje pa sovražim, tako da se danes v velikem loku izogibam trgovin, je pa menda ogromno ljudi??

Pozdravček!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 13:57:00   
Bety
Pozdravljenje punce!!!!!!!

Vsaki po eno :rozica: in enega lupčka za

VSE NAJBOLJŠE V LETU 2005 9nebesa :duda::duda: 9nebesa

Jaz svojo M :hudicek: čakam od sobote naprej...v soboto je namreč 28. dan ciklusa...in najkasneje v torek, 11.1. ...Mislim, da bo prišla....

Nabavila sem vsa zdravila za umetno oploditev na Občinah...v eni čisto drugi lekarni...koštalo me je okrog 380 eur... in to so šele začetni stroški...

Tako, da obiskovanje razprodaj ODPAAAADEEEEEE :((:((

Če dobim Francko, potem vem, da moja inseminacija s kateterom NI USPELA...pa takooooo sem se matrala...

In če mi je ta moja inovacija uspela...pa zopet :hudicek:, ker sem zastonj zapravila pol plače..

In to vam je življenje...nikoli ne veš, kje boš nogo zlomil...;)....Mojega ljubija, pa sem komaj prepričala, da greva v ta prekl....OBMP postopek...in to ICSI....pol moje pravljice je bilo izlaganje neresničnih resnic...:ups:;)....Grozaaaa....

No, tko je to...

Anitka, jaz sem malo zmedena, ker si M dobila nekako prehitro :zmeden:...ali se motim?!?!

V Italiji dobiš svečke progesterona, ki zeeeelo podpira nosečnost do tretjega meseca, ker (sem prebrala), da stres zeelo vpliva na življenje rumenega telesca (corpus luteum = ovojnica jajčeca, ki izloča nosečniški hormon progesteron) in JE GLAVNI VZROK ZGODNJEGA PROPADANJA LE-TEGA..:zmeden:...

Nekatere punce so dobile Klomifen in ta hormon, kot dodatek, ker (baje) klomifen preprečuje rast in razvoj sluznice maternice....

Hmmmmmmmmmmm....

Pemetno bi bilo, da stvar prepustim strokovnjakom medicine in se prepustim "užitkom nebogljenega laika" v toplem naročju njihovih rokah....8)...

Vse je pred nami....

BAMBI, vidim, da v novo leto vstopamo na ista vrata...SREČNO BAMBI....če je uspelo 67.letni starki donositi dvojčke, zakaj ne bi še nam...res ne vidim razloga...

Nekatere nas zapuščajo....BLAGOR JIM....pa še nove prihajajo....

FOSILKE PA VZTRAJAMO...ni hudič, da ne pridemo na CILJ!?

Vse, ki vas ne omenjam, pa lepo pozdravljam in vam tudi držim pesti za uspeh...

Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
6.1.2005 22:38:18   
Anitka
Hojla lubice moje!

Joj joj, mene bo ta čas resnično povozil. Res še dobro, da nimam svoje familije8);) ker ne vem ksko bi to uskladila. (se hecam) Danes, ko je bilo tako fajn vreme, sem mogla sedeti na sestanku, ki smo ga imele strokovne delavke vrtca skupaj z ravnateljico. Za zjokat:((
Sicer pa moji krči so popustili in najverjetne bo vikend že delaven:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

ŠE ENA T tudi jaz tebi in tvoji družini želim ogromno pozitivnega mišljenja in upam, da se pogum in kanček optimizma spet kmalu naselita v tvojem srčku. Žali mi je za tvojo mamo in predstavljam si vašo stisko. A skušaj ostati močna in pokončna in iz srca ti želim, da se mami stanje spet kmalu izboljša. Sodelavko pa kar presliši. Ko ti naslednjič spet začne kaj govoriti se kar obrni in pojdi proč od nje in njene negativne energije.

BIBA 77 za srečanje bomo stvari še dorekle. Je pa tako, da jaz 14.1. ne bom mogla, od 19.1.-22.1. pa bom v LJ zaradi seminarja. Biba jaz držim pestke :miska::miska::miska::miska: da ti je pa morda vseeno uspelo, kljub "neznakom" nosečnosti.Joj, da me Toporišič zdaj bere8):)-

BAMBI ti si pa kar daj duška na razprodajah. Si te kar predstavljam med vsemi temi policami.;)

GEA 1 me veseli, da si spet pokukala malo med nas. Sem zadnjič doma mislila na tebe, ko si bila na Sri Lanki. Ja in upam, da bodo tudi s tvoje strani kaj kmalu prispele kake lepe novičke o :modri::roza:

WAWA tudi jaz sem že darovala svoj prispevek in so imeli nekateri pripombe, da pač je brezveze, ker dobrodelne ustanove večji delež poberejo. A jaz zaradi tega denarja ne bom revež, nekoga bo pa vsaj delček zneska razveselil in vsaj malo olajšal njegovo stisko.

BETY boš pa drugo leto nabavljala na razprodajah v družbi svoje :duda: ali :duda::duda:. Ja moja M je ta mesec malo pohitela in me obiskala že dva dni prej, torej na 26. dan. Ne vem kaj si je začela zdaj zmišljevat:zmeden2: A jaz se ji ne dam, saj sem kozorog in ziher ne bom popustila.;)

CMOKEC sem prebrala tvoje sporočilo in ti jutri kaj napišem.

Punce lepo se imejte in se beremo spet jutri,

Anitka (z :hudicek: ):metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
7.1.2005 7:02:31   
biba77
Pozdravljene! :rozica:

Vidim, da je "Za nas" spet malo ozivel. :bravo::bravo:!

Hja, drage moje, se en dan blizje k izidu tokratne bitke za :duda: smo. Bambi, ves, da ne bom jezna, ce bos ti namesto mene vskocila, samo, ce bo meni slabo v zelodcu, tako kot mi je zdaj ze 3 dni, potem bom kar jaz namesto tebe bruhala. Kriza :(:(:(...

Kako ste drugace? Zunaj je se trda tema, jaz pa ze mucim sluzbeni racunalnik :zmeden2::zmeden2:.

So vas kaj premamili vabljivi klici trgovin? Mene so vabili, samo, ko vidim kaka guzva je v trgovinah, ne grem niti do vhodnih vrat. Kar lepo mimo...

Ima katera uspesno in predvsem preverjeno metodo prebujanja? Kupim po posezonski ceni, :)-:)-:)-.

Lep dan, babike,

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS (167. nadaljevanje)
7.1.2005 7:04:35   
biba77
Aja, glede srecanja: jaz sem fleksibilna. Anitka, kaj pa en teden po tvoji Ljubljani (tam med 24. in 28.), :zmeden2::zmeden2::zmeden2:?
Samo naj bo pred zacetkom marca, ker mene marca ni...
:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




EURO 2024.
пеперутка16

Kdo bo prišel v polfinale?