|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoc!!!! Cudna M.
10.7.2006 14:00:50   
taja1
Ze kar nekaj casa berem tale forum, zato menim, da mi boste znale pomagati.
Muci me namrec sledece...
Lanskega junija sem prenehala z jemanjem KT. Po prenehanju 2 meseca nisem imela menstruacije. G mi je predpisala tablete Dabroston in po koncu jemanja le teh sem M dobila. Do decembra sem jo imela precej neredno, nato pa se mi je uredila in sem jo imela redno na 28 dni. Trajala je po cca. 5 dni in bila normalno mocna.
Zadnjo M sem tako imela 7.6 (prvi dan M).
Sedaj pa je situacija taksna.
M bi morala dobiti 5.7. (28 dan), pa sem dobila le rjavkast izcedek. Ta izcedek je trajal dva dni in nato povsem ponehal. 6.7. (29 dan) sem naredila test BC, ki je pokazal negativno, 7.7 zjutraj sem test ponovila - spet negativno.
8.7. se mi je pojavil spet rahel rjavkast izcedek, ki je vceraj postal rjavo rdec z majhnimi "koscki", tako da sem ze mislila, da je prisla M (sicer znatno sibkeljsa kot ponavadi).
Danes pa je izcedek rahlo roza, a niti na hlackah ni viden.
Naj povem, da sem bila 22.6 na G pregledu in je bilo vse ok.
Kaj bi lahko bilo narobe z mano, glede na to, da noseca nisem? Je imela katera podobno izkusnjo?
Hvala v naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoc!!!! Cudna M.
10.7.2006 15:07:19   
Anonimen
Sama nimam teh težav, vempa da ima kolegica podobne, M neredna, včsih prej včasih kasneje... Vmesni izcedki... Je G težila pol leta o tem pa jo je vedno odslovila z "to je vse normalno" ko pa je menjala G pa ji je ta na prvem pregledu povedal da ji jajčniki ne delujejo normalno, zato tudi ni čudno da ji že pol leta ni uspelo zanositi.

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2006 15:36:28   
taja1
Hvala, anonimna za odgovor.
Midva sicer se ne delava aktivno na user posted image , tako da se ne vem, ce me cakajo problemi.
Prijateljice nimajo podobnih izkusenj, G mi pravi, da je vse ok... res ne vem kaj naj naredim. Glede na to, da sem bila pred kratkim na pregledu, me je sram utrujati in klicariti G.
Mislis, da imam tudi jaz probleme z pravilnim delovanjem jajcnikov? Zadnje mesece imam namrec urejeno M.
Bi morala zamenjati G?

PS. izcedek je spet rjav s "koscki"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2006 17:04:45   
ANA_P
priporočam ti, da še počakaj kak dan in ponovi test. menjavaa G. se mi ne zdi potrebna lahko pa greš kam po drugo mnenje. Ampak jaz bi na tvojem mestu ponovila test čez kakšne tri dni.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2006 19:07:48   
taja1
Hvala za nasvet.

Klicala sem G, pa mi je rekla, da je to posledica stresauser posted image  in da je vse normalno. Za vsak slučaj pa naj naredim še enkrat test.

Ponovila sem test BC, pa je se vedno negativen. Zdaj bi že moral biti pozitiven, če bi bila user posted image , kajne?
Ne čutim prav nobenih nosečniških znakov.

Močno me skrbi, da ni res kaj narobe z mano.

Je imela katera podobno izkušnjo in kakšne so bile posledice?

PS. Še vedno imam rjav izcedek.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2006 20:20:07   
sabi
jest sm take težave imela približno tri-štiri mesece in na koncu smo ugotovili,da so bili samo živci.
lahko je to,ampak svetujem ti,da zamenjaš ginekologa in se posvetuješ še kje drugje.
želim ti veliko sreče

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2006 14:40:33   
taja1
Nic, bom pocakala, da vidim kaksna bo naslednja M.
Mogoce je vse skupaj pa res samo posledica preobremenjenosti.

Hvala vsem za pomoc.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.