taja1 -> Pomoc!!!! Cudna M. (10.7.2006 14:00:50)
|
Ze kar nekaj casa berem tale forum, zato menim, da mi boste znale pomagati. Muci me namrec sledece... Lanskega junija sem prenehala z jemanjem KT. Po prenehanju 2 meseca nisem imela menstruacije. G mi je predpisala tablete Dabroston in po koncu jemanja le teh sem M dobila. Do decembra sem jo imela precej neredno, nato pa se mi je uredila in sem jo imela redno na 28 dni. Trajala je po cca. 5 dni in bila normalno mocna. Zadnjo M sem tako imela 7.6 (prvi dan M). Sedaj pa je situacija taksna. M bi morala dobiti 5.7. (28 dan), pa sem dobila le rjavkast izcedek. Ta izcedek je trajal dva dni in nato povsem ponehal. 6.7. (29 dan) sem naredila test BC, ki je pokazal negativno, 7.7 zjutraj sem test ponovila - spet negativno. 8.7. se mi je pojavil spet rahel rjavkast izcedek, ki je vceraj postal rjavo rdec z majhnimi "koscki", tako da sem ze mislila, da je prisla M (sicer znatno sibkeljsa kot ponavadi). Danes pa je izcedek rahlo roza, a niti na hlackah ni viden. Naj povem, da sem bila 22.6 na G pregledu in je bilo vse ok. Kaj bi lahko bilo narobe z mano, glede na to, da noseca nisem? Je imela katera podobno izkusnjo? Hvala v naprej.
|
|
|
|