|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: otrok in tašča
7.7.2006 23:05:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vse bi morala delat  tako kot mi ona govori

Napisala si, da BI. To je pogojno, ne pomeni, da moraš. Ne vem, kakšen karakter si. Presliši jo, lepo ji povej, da je svojega otroka vzgajaš ti ali pa kvalitetno skregaj.

Drži se! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
8.7.2006 8:33:02   
natalia
pa kaj ti ma za v spalnico hodit?!user posted image

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.7.2006 10:07:16   
Anonimen
hvala vam za odgovore
danes sem prvič zaklenila vrate v spalnici in kako je tašča reagirala-butasto je gledala, ko sva se odpravljali na sprehod ni niti besede  spregovorila ful je ožaljena.
vendar če res ne gre z lepim bo pač moralo z grdim.
še enkrat hvala da ste mi vlile pogum, da se ji uprem.
sedaj bom pa jaz user posted image
hvala vam in lp

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
8.7.2006 11:08:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
9.8.2006 12:50:57   
Blejka26
user posted image ja tašče bodo večni problem.jaz živim pri fantu že skoraj štiri leta.res da imava zgornji prostor zase je tašča še vedno preblizu,saj imamo skupni vhod.enkrat vmes smo se hudo skregali da sem se raje preselila nazaj k materi in s taščo nisem dolgo imela stikov.no in ko sem zanosila je bil problem kje živeti.s fantom sva skoz iskala primerno rešitev,toda vse je tako drago,misliti pa je treba v dobro otroku.prosil me je naj se vrnem nazaj,pa sem dolgo odlašala in tako zopet pristala,toda pod pogojem da si zgoraj narediva svojo kopalnico (prej je ni bilo,smo jo imeli skupaj).in res se je potrudil in kopalnica je urejena.zelo veliko truda je vložil vanjo,saj je delal vse sam,razen polagal ploščici in štoma ni sam napeljal.res je bil priden in mislila sem da bo sedaj vse ok.
no in nato sva se s taščo začele končno pogovarjat.toda še vedno nisem pozabila njenih krutih besed.no in ko je na svet prijokala moja hči,je bila seveda navdušena,ker si je pač želela vnukinje.nekaj časa je bilo vse ok dokler ni tašča začela bit za vsako stvar užaljena.dvakrat se ni pogovarjalaz mano po en teden ker sem ji sam rekla naj ne bo glasna ker mi hči spi.pol pa koj surla...kao češ da v njeni hiši njej ne bo noben govoril naj bo tiho.pa čist lepo sem ji rekla.še vedno si zelo želim imeti svoj stanovanje saj je tako težko živeti.sej to ni bilo vse,bili so še hujši primeri pa nočem pisat o tem.na živce mi gre ko se po vsem kar je bilo dela kot da se ni nič zgodilo.toda jaz ne pozabim takih stvari.
sedaj se je pa raje kar malo izogibam.moj fant pravi da naj malo potrpim...haha.pol mi je pa rekel da bi bilo vse drugače če bi ji kao otroka pustila pri nej za pol urce...pa sem mu sam odgovorila,DA SEM JAZ OTROKA NAREDILA ZASE IN NE ZA DRUGE.sej res.zakaj bi jo dajala če sem sama za to doma.najbolj pa me razpizdi da ne stori tašča tega kar naročim.sva šla en večer s fantom ven in ji naročim da če se bo otrok zbudil naj me takoj pokiče.no in vmes ji še pošljem sms naj gre spat da je baby fon dovolj na glas...no in tko prideva domov ob enajstih in tašča veselo razlaga da se je neja takoj zbudila sam da sva se odpeljala in da je ful jokala..in da je potem šele čez 1uro in pol zaspala.HALO!!za znoret.in res sem znorela-no ne  pred njo ampak pred fantom.zakaj me ni poklicala če sem to naročila.in tako sedaj noben večer ne grem več ven ker mi je to tako dopizdilo.itak me pa tud vleče ne.če bi živela z mojo mami bi bilo veliko lepše.
tko da če imate možnost iti od tašče proč izkoristite.jaz je žal nimam.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.8.2006 16:45:59   
Romcka
sej vem da tasce prevec skrbijo...moja je meni tudi sla zlooo na jetra - kao da otroci sploh nebi smeli jokat... meni samo to ni jasno, ko sem prebrala, da pride v spalnico....a nimate svojega nadstropja? ce nic drugega, pa vsak kljuc od spalnice..ZAKLENI SE:):):):) mogoce bo na zacetku sok, samo baba mora dojet kje so meje..
jaz sem na trenutke prevec prijazna...ker nisem clovek da bi se hotla kregat - ipak gre za mamo mojega najdrazjega mozicka, in za babi moje pupike....zato pa c veliko potrpim, da je mir v bajt...samo meje pa so res pri vratih stanovanja....mi mamo svoje nadstropje in da se not pride je pac treba trkat :)
cmok
R

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.8.2006 23:30:11   
copka77

Mi bi imeli isto.Pa se ne damo. Predvsem je pomemben tvoj mož,da v taki situaciji-to je NJEGOVA mama naredi red.Če tega noče in ni na tvoji stran pa si res uboga.Jaz nebi zdržala,ampak bi šla.
Jasno ji daj vedet da je otrok tvoj in da ti skrbiš in odgovarjaš zanj in tudi da ti ni, da bi imela cel dan "obiske" .Ko si boš zaželela njene družbe in tega, da vidi vnuka boš že jasno pokazala in šla k njej.Sicer pa te naj pusti na miru.
Kaj šele, da ti govori kaj in kako z otrokom delat, meni bi dekl dvignila..in joj potem...
Moja tašča vsem v vasi in rodbini pove da k meni ne hodi ker "ne maram vsiljivcev"-čeprav nisem tega nikoli dobesedno rekla sem pa verjetno pokazala!user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?