Anonimen -> RE: otrok in tašča (7.7.2006 19:13:28)
|
Joj, kako zelo dobro vem kako ti je. Svetujem ti lahko le to, da se odselite ali da se navadiš ter več ne poslušaš ( jaz sem morala izbrati drugo varianto ). Grozno je, ko ti nekdo govori in daje vedet, da ne znaš poskrbt za svojega otroka ter da si nesposobna. Jaz nisem znala dojit, ga potolažit,ga oblačit, nosit, potem nisem znala previjat, ga kopat, mu kuhat, likat, prat. V glanem nič.Hodla je gledat kaj je, ko se je jokal kot da mu kaj delam, za krče sem seveda bila kriva jaz, ko je prišla ga je najprej celega pregledala ter opazila vsako prskico. GROZA ! To je privedlo tako daleč, da sem zapadla v rahlo depresijo ter da sem imela in še vedno imam občutek, da nisem dobra mama. Srečo sem imela, da mi je mož stal ob strani ter se je on skregal z njo. Malo je pomagalo, besedno se je nehalo, a občutek in med stavki še vedno dobim servirano, da sem nesposobna. Kakor hitro pa jo spustim preblizu in z njo poskušam vzpostavit normalni odnos, je pa zopet isto, zopet se vmešava. Tudi odnos med mano in možem je začel trpet, saj za njega pa misli, da je briljanten in oh in sploh ter me je to že bolj bolelo, to dajanje v nič. Sedaj sem razvila taktiko, da vsakič, ko pride grem iz sob ter poskrbim, da nič ne slišim. Kaj ti svetujem ? Ignoriraj, če ne bo pomagalo, pa čimprej pobegnite od nje daleeeeeeeeeeeeeč vstran.
|
|
|
|