|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SOBICA ZA OTROKA
6.7.2006 9:32:23   
Anonimen
MOGOCE MALO NEUMESNO, AMPAK VSE NOSEČKE, ZANIMA ME KDAJ BOSTE S SVOJIMI, UREDILE IN POSATVILE VSE ZA NOVOROJENČKA ( POSTELJA, PRIPRAVA OBLAČIL...)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SOBICA ZA OTROKA
6.7.2006 9:36:16   
Anonimen
Če je poudarek na S SVOJIMIuser posted image , potem lahko jaz povem, da sem bila že vsa histerična kakšna 2 meseca pred proodom, ko moj ni kazal nobenih znakkov, da bi se mu kam mudilo posteljico postavit. No, nazadnje sva jo kakšen mesec pred porodom, se mi zdi. Svoje sobe pa otrok ni imel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SOBICA ZA OTROKA
6.7.2006 9:47:50   
sašaš
Oj!

Mi2 sva začela pripravljat približno 2 meseca pred PDP. Ampak počasi - najprej sestavljanje pohištva (sva že celo sobico kupila). Čez nekaj časa je sledilo pranje in pripravljanje cunjic...

Zdaj je že vse pripravljeno v otroški sobi, posteljico pa sva dala (seveda) v spalnico. Samo še posteljnino gor nataknem in nekaj igračk dam notri. user posted image  

Aja, pa včeraj sva lupinico dala v avto - za probo. user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SOBICA ZA OTROKA
6.7.2006 9:54:12   
mala maja
user posted image user posted image user posted image  zgleda da sem jaz ekspert. teden dni pred PDP sem oprala oblekice in moj je postavil posteljico. user posted image

spala pa sta do 3 let v spalnici pol pa sta romala v svojo sobo, mali je p še pri nama.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SOBICA ZA OTROKA
6.7.2006 11:14:55   
BLAŽIKA
14 dni pred porodom smo komaj dobili pohištvo za sobico, čeprav smo ga naročili dva meseca prej. Košarica je bila pripravljena kakšen mesec prej in sma jo imela v spalnici, oblekce pa kar dva do tri mesece prej. Sedaj je stara 17 mesecev in spi v svoji sobici v otroški posteljici .user posted image user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SOBICA ZA OTROKA
6.7.2006 13:03:51   
bskrle
Pri prvi so vse pripravili med tem, kos sva bili midve v porodnišnici (3 tedne prezgodaj se je rodila ), pri drugi je bila zibka že sestavljena, a posteljnino smo kupili šele po porodu, za tretjega pa bo mož stvari pripravil, ko bom v porodnišnici.
PDP 21. 7.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: SOBICA ZA OTROKA
28.8.2006 22:36:47   
kincapika
hehehehhe user posted image ... midva sva 4 dni preden sem šla v porodnišnico kupila MaxiCosi lupinico in postavila posteljo v najino spalnico... torbo zame in dojenčka pa sem imela pripravljeno mesec dni prej... v tej čakalni dobi sem vse še enkrat oprala user posted image ... teden dni po srečnem dogodku pa smo na dom dobili še voziček, ki smo ga naročili preko spletnih strani... pozdrav vašim user posted image

_____________________________

Pravica pravic je pravica živeti
ter očka in mamico ob sebi imeti

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: SOBICA ZA OTROKA
29.8.2006 8:47:08   
bobek05
Jaz sem imela vse pripravljeno že vsaj ene 4 m pred porodom... In sem bila na koncu zelo vesela, da je bilo že prej vse pošlihtano, ker se mi na koncu več nič ni ljubilo, pri teh stvareh pa sem zelo uživala (nabavljanje oblačil, izbira sobice, vozička...). Vse to sem počela v 2. tromesečju, ko sem dobesedno pokala od energije. Z možem sva šla po voziček celo na Bled... v zadnjem tromesečju ni variante, da bi še skakala okrog, ker mi je že vse dol pritiskalo in nisem bila za nikamor... Zadnji mesec sem še nabavljala samo malenkosti: milo, olje, pleničke itd.

Mojega pa tudi ni trebalo kaj extra silit, da sestavi sobico ali gre z mano po nakupih. Je bil tudi sam ful navdušen nad najinim še nerojenim sončkom.

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: SOBICA ZA OTROKA
30.8.2006 13:50:39   
mihi33
Čao punce.

Pri prvem sva pripravila samo posteljico, jo dala v spalnico in smo tako spali kar dve leti. Pred prvim rojstnim dnem sva mu postavila pohištvo v njegovo sobico, a ni blo varjante da bi tam spal, tako da smo nekaj časa spali kar v zakonski postelji vsi. Pri dveh letih in pol pa sva ga preselila v svojo sobico v veliko posteljico in je kar šlo. Se je sicer zbujal večkrat na noč, prišel v spalnico, a ni blo varjante da bi legel k nama. Mama je seveda morala iti z njim v njegovo posteljo in ko je zaspal sem pobegnila.
nekaj časa je bilo naporno in sedaj pri štirih letih in pol že lep čas spi celo noč. So noči ko se zbuja, a hitro zaspi nazaj.

Sedaj sem v 16 t druge nosečnosti in intenzivno razmišljava o opremi druge otroške sobe. Odločila sva se, da bova user posted image  opremila sobico, omara, predalniki, poličke in posteljica, previjalno pa imamo v kopalnici.
In tako bo user posted image  spal v svoji sobici od prvega dne.
Upam da nam bo ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP, M.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: SOBICA ZA OTROKA
30.8.2006 15:46:40   
Tadeja
Lana je do 6 meseca spala v košku, potrem pa sva jo preselila v posteljico, ki ravno tako stoji v najini spalnici. Svojo sobo pa bo dobila, ko bomo drugo leto (če bo vse po sreči) začeli razbijati in preurejati mansardo.

Oblekce in torbo za porodnišnico sem imela pripravljeno dva meseca pred rokom. Posteljnino za košek, ki je bil še od mojega dragega, (zavesa, obroba,..) pa sva z mami kreirali zadnjih 14 dni.user posted image   Ravno tako sva v zadnjem mesecu še sobo prebelila in totalno generalno stanovanja naredila. Ja seveda, moj glavni pomočnik je bil dragi moj, ki je komaj čakal, da rodim, ker sem imela too much energije in sem ga non stop preganjala.user posted image

_____________________________

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?