|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nonstop na rokah
5.7.2006 13:23:28   
lenika
Imamo 2 meseca starega user posted image , ki izredno malo spi, ko pa je buden hoče biti nonstop na rokah. To pomeni, da je kar veliko na rokah. Kako ste ve to reševale v prvih mesecih in kdaj se je to končalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nonstop na rokah
5.7.2006 13:38:37   
tina104
Moj je bil prve tri mesece, ko je bil buden nonstop na zizi ali na rokah. V posteljici ali ležalniku je zdržal mogoče 5 minut, no sčasoma se je to podaljševalo. Potem ko so ga začele zanimat stvari v okolici, sem ga lahko dala za nekaj časa pod vrtiljak ali pa v ležalnik, pa sem perilo obešala, pa sesala tla. Če je že bil drugje kot na rokah, se je moglo okoli nekaj dogajat. Jaz sem delala tako, da se ga pogosto odložila in če je začel jokat sem ga spet vzela v roke. No, zdaj je vedno manj na rokah. Odkar se plazi, je še celop na tleh veliko bolje kot na rokah.
Tako da - po mojem bo minilo to obdobje. Sicer pa ga sedaj verjetno še ni tako težko nosit. Naš je imel pri treh mesecih 8,4 kg, tako da si predstavljaš...

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nonstop na rokah
5.7.2006 13:45:16   
BLAŽIKA
Mi teh problemov nismo imeli. Naša punčka se je najedla in že je spala v svoji košarici. Če smo imeli obiske so jo res imeli na rokah vendar jim je ves čas spala in so videli da nima smisla zato so jo lepo odložili v košek. Sedaj je stara 17 mesecev in še vedno se ne pusti nosit kaj šele pocartat. Če ti da lupčka in se malo nasloni na tebe je to že prava nagrada. Samo da se igra nori in hodi sem ter tja.user posted image user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nonstop na rokah
5.7.2006 15:26:54   
nana 27
Naš je bil tudi tak. Čisto nič nisem uspela naredit. Konec drugega meseca sem ga dala pod trapez in se je znal že malo zamotit, drugače pa je bil pravi obup. Izboljševati se je začelo po dopolnjenm tretjem mesecu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nonstop na rokah
5.7.2006 19:53:59   
Marogica
Tvoj problem lahko rešiš samo tako, da otroka odložiš v košarico ali ležalnik. Nekaj dni bo protestiral, potem pa se bo navadil. Druge rešitve ni, sploh pa ne upaj, da se bo to samo od sebe razrešilo. Samo huje bo in več ga boš morala nositi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nonstop na rokah
5.7.2006 20:07:23   
PiaM
Pri 3 mesecih se bo vse spremenilo, potrpi še malo, no...user posted image  user posted image
Ponavadi jih takrat začne zanimati okolica , neha jih črvičit, več se smejijo, zaposlijo se s svojimi rokicami itd. Jaz sem v prvih 3 mescih ponavadi kaj postorila, ko je spala ali sem jo dala v štorkljo, da je gledala ven, malo pod vrtiljak, gugalnik - vsepovsod za nekaj minut in sčasoma vedno dlje.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nonstop na rokah
5.7.2006 20:11:45   
ajdaN
Pri nas je bilo isto. 3 mesece je dobesedno preživel na mojih rokah in na zizi. Tudi spal je na rokah. Če sem ga hotela odložiti je bil huronski jok! Vse sem delala z otrokom v rokah oz. kengurujčku. Od sesanja, pomivanja posode, pomivanja tal, kuhanja...

Po tretjem mesecu se je pa začelo bistveno izboljševati. Začele so ga zanimati stvari okrog njega in danes zdrži pod lokom z igračami tudi po 1-1,5h. Brez problema lahko vse naredim zraven njega on se pa sam zabava. Edino nazaj na hrbet se še ne zna obrnit, kravc pa ne mara past, tako da ga na par minutk hodim obračatuser posted image .

Tako da te lahko potolažim da bo boljše. Kmalu!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nonstop na rokah
5.7.2006 20:51:21   
Mateja82
Smo imel pri dveh mesecih isti problem, non stop samo na rokah, ampak je čez kakšen mesec minil. Verjetno bo tako tudi pri vas, ko bojouser posted image  začele zanimati igrače in okolica se bo za nekaj časa že  tud sam zamotil.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?