|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sestra me je razočarala
5.7.2006 12:14:50   
Anonimen
Nehi mi nagajat k sem živčnaaaaaaa!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
5.7.2006 12:51:20   
zoya24
A joj, joj, Anonimna, mislim, da se boš morala mal skulirat (pa brez zamere), da zamiriš "na smrt" sestri, ki ni prišla na tvojo poroko, je pa res malo mimo. Sej vrjamem, da bi bila ti zelo vesela, če bi prišla, ampak take tragike pa tud ni treba delat, pač ni mogla.

Sama prihajam iz velike družine, pa se med seboj super razumemo. Meni je važno, da vem, da če bi se meni kaj hujšega naredilo, naprimer nesreča, bolezen....bi mi celo familija z veseljem in brez problemom priskočili na pomoč, poskrbeli za mojega sončka, pomagali parterju itd, če pa kateri pozabi na moj rojstni dan, od partnerja, od otroka, me pa sploh ne gane. Pač ljudje imajo/imamo svoje življenje in pri vsem tem tempu, včasih pač pozabimo na kakšen datum in se pač ne moremo udeležiti vseh familijarnih zadev, ki bi si jih želeli.

Mislim, da je pomembno, da se zavedamo, da imamo družino, da nam ta pomaga, da pomagamo mi njim, če so v stistki, ali imajo probleme, katere lahko skupaj rešimo. Lepo je tudi, da se srečujemo ob velikih dogodkih, ki nam veliko pomenijo, če pa kdo ne more, mu le tega ne smemo zameriti, sigurno imajo dober razlog za to. Živimo življenje z veseljem in brez zamer, ker od slednjih nimamo prav nič.

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 5.7.2006 12:53:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
5.7.2006 12:52:04   
Lana25
Meni bi pa bilo malo hudo, če brat ne bi mogel priti na mojo poroko, zaradi tega, ker bi zamujal dobro žurko. Če bi mi pravočasno povedal, da ne bo mogel priti, bi sigurno poskušala prestaviti poroko. Težko bi mi bilo, ko bi mi feštal in se veselil, on bi pa tisti čas moral delat. Če se res nebi dalo drugače urediti kot tako, da ga nebi bilo, mu sigurno nebi zamerila, ker vem, da bi tudi njemu bilo hudo, če nebi mogel biti prisoten. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.7.2006 12:59:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Draga anonimna2... Pac povedal smo svoje mnenje. Jaz osebno sem se vedno mnenja, da to ni stvar obupa in takega razocaranja, da bi mogla bit zarad tega tako prizadeta in kar je se huje, skenslat sestro in ji nikol odpustit user posted image  Ne vem no, kdo je zdej tuki tak egoist user posted image

Baguska a sem napisala morda da ji mor zamerit zaradi tega??? Sem napisala da naj bo boljša od nje in naj ne skensla svoje sestre ker je konec koncev to le njena družina ki jo nemoremo kar skenslati - evo prevod če nisi razumela!!!!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
5.7.2006 13:10:13   
Anonimen
Uf Tjazy kako je bilo fini ko ni bilo na spregled ne tebe in ne tvojih"bolanih"pripomb.Močno upam da še kdaj????????????????user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
5.7.2006 13:12:00   
Lana25
He he, me je ravno brat nekaj zajebaval, pa sem mu rekla, da če me bo še mal jezil, da me pa ne bo na njegovo poroko. Pa je rekal, da se on itak ne misli poročit ... zdaj smo pa tam - pri rešitvi problema, ki se glasi: ne se poročat, pa ne bo družinskih tragedij.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
5.7.2006 13:25:15   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Nehi mi nagajat k sem živčnaaaaaaa!

Pa sej ti ne... user posted image  To da si zivcna pa ciiist verjamem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
5.7.2006 13:26:30   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Uf Tjazy kako je bilo fini ko ni bilo na spregled ne tebe in ne tvojih"bolanih"pripomb.Močno upam da še kdaj????????????????user posted image

Casi so lepi, ko na spregled ni takih bolanih pripomb, kot so pripombe anonimnih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   [Brisano sporočilo]
5.7.2006 13:34:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
5.7.2006 14:19:52   
*Neja*
Pač ni prišla. Jaz se zaradi tega ne bi vznemirjala. Poroka in prisotnost tvoje sestre TEBI pomenita največ, njej je bila v tistem trenutku pomembnejša druga stvar.

Ne vem sicer, kako lepo zavito in krasno življenje si imela do sedaj, se bo pa treba navadit, da nekatere stvari ne potekajo vedno tako kot si jih mi predstavljamo oz. zarišemo.

Razočaranj v življenju je veliko. Včasih preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
5.7.2006 14:46:44   
Anonimen
Dej ti anonimna.. ki si tole zacela.. se svojo sestro malo sem gor povabi.. da malo pove svoje stalisce..

In napisala si, da ne bos taksna kot tvoja sestra.. Kaj mislis s tem?

Se vedno ne stekas.. Ta tvoja prizadetost je tvoj problem.. samo tvoj.. in nastal je samo v tvoji glavi.. nikjer drugje ga ni.. in samo ti si vzrok svoje prizadetosti.. In zaigrala si custveno izsiljevanje s tem, ko si jo skenslala.. kao.. zdaj pa kar pripuzi nazaj, ce hoces met se kaj z mano..

In pol spet reces, da jo imas rada.. in da ne bos taksna kot sestra.. A si pozabla.. da ona nic ne komplicira.. ti kompliciras.. kako pol to mislis, da ne bos postala taksna kot ona? Ne bos priznala, da je to tvoj problem in nehala s tem?? Zakaj ne?

Mam eno sodelavko.. in vsaka tretja njena beseda je "grozno". Morala te mal vrti okol prsta.. Zakaj je preprosto ne vrzes ven?user posted image

(odgovor članu *Neja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
5.7.2006 14:53:07   
Anonimen

Jaz tudi.. ker to bi pomenilo, da bi imel dopust.. Ju huuuu
Bom user posted image  sprehajal... pauser posted image gledal.. pa user posted image .. ob fajni glasbi.. pa user posted image  opazoval inuser posted image  pil na prelepi..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
6.7.2006 18:50:51   
Anonimen
Meni so pa Tjazy-jevi odgovori fuuul všeč, ker so vedno POZITIVNI. user posted image

Sama se trudim na življenje gledati predvsem pozitivno, pa priznam, da mi vedno ne rata. Pri Tjazyjevih odgovorih pa kar veje optimizem in me ti odgovori ful pomirjajo in resnično so mi všeč...

Tako da Tjazy... še kdaj, ti kar piši, no pa user posted image  vseeno kdaj pelji na šetnjico..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
7.7.2006 14:42:14   
tehnofil
Tako hudo mi je da v bistvu ne morem o tem z nikomer govorit in raje

Ja. Res je hudo ko so ljudje tako egoistišni in mislijo samo na sebe. Tako kot sedaj ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
9.7.2006 9:28:30   
Magi*
moje mnenje: če bi katera od mojih sester imela na moj poročni dan nek dogodek, ki bi ji veliko pomenil, bi ji z vsem srcem privoščila, da je tam in uresniči svoje sanje oz delček njih.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
9.7.2006 13:32:57   
PiaM
S sestro se pomenita, ne pa da se je odrekaš. user posted image  Nič ni tako groznega, kot misliš, vse se da zmenit. 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
10.7.2006 16:01:35   
Nixxon
Avtorica teme: Sam ti pa si "drama queen", ej.user posted image

Sestra je imela snemanje: morda za svojo kariero, denar,...? Kdo je sedaj tu egoističen?

Glede na to da je prišla na civilno poroko in nato na koncu, sklepam da ni ravno hotela tebe prizadet, ker če bo želela, je sploh nebi bilo. Če je kdo tukaj koga prizadel si ti svojo sestro z izjavo da zate ne obstaja več.

Tjazy pa še par somišljenikov imajo še kako prav. Osebno se jih pridružujem.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?