|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDC
3.7.2006 23:27:25   
spsp
Pozdravljene !
Po dolgem času se zopet obračam na vas z prošnjo, da mi poveste kako izgleda pregled PDC, kaj ti delajo ???
Sem v31t in imam gestacijski diabetes ( ravno tako sem ga imela v prvi nosečnosti vendar samo prvič ko te testirajo potem pa nikoli več nisem presegla po zajtrku več kot 4,6 )Sedaj pa gin. meni, da je otroček za 1 teden premajhen in me je preventivno napotila na ta pregled.Lepo prosim za kratek opis poteka PDC !
Na napotnici piše gestacijski diabetes IUGR.
Lep pozdrav Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDC
4.7.2006 16:22:51   
tija75
PDC (peritalni dnevni center), mislim da je takšna daljša beseda. Moraš vedet da boš skoraj cel dan tam. Najprej pogovor s sestro, ki ti bo dala piti tisto sladko zadevo. Nato ti bodo vsako uro izmerili sladkor v krvi in vodo boš morala dajat. Meni so naredili še UZ (vaginalni in normalni), ter CTG, pa sem bila na tem pregledu v 28. tednu. Je dobro da malo prečekirajo kako je s tabo. To veš da moraš biti tešča in sploh ni tako hudo, kakor se prvo čuje.

Čao in držim pesti da bo vse v redu. Pri meni je bilo

Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu spsp)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2006 22:06:34   
Anonimen
Nič hudega ni. To je v bistvu dnevna hospitalizacija, da te imajo pri roki in lahko naredijo vse preiskave. Ko sem bila jaz tam, smo bile v sobi 4 user posted image , imaš na razpolago posteljo, vendar si v svojih oblačilih. Dobiš tudi zajtrk in kosilo.
Jaz sem šla potem okoli dveh domov.
Vzami si kaj za čitat, pa res ni čisto nič hudega!
Srečno!

(odgovor članu spsp)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2006 22:33:34   
spsp
Danes sem imela kontrolo pri dr. Tomažičevi in imam cuker čist uredu 4,5 ( imam samo dieto ), uprašala sem jo kako poteka pdc pa mi je rekla da te dajo na posebne aparature in vidijo pretoke na posteljico in vse ostalo. Nič pa mi ni omenila glede pitja glukoze in odvzem krvi ali urina ???

l.p. Anita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?