khurde
|
Jaz sem bila pri njej na NS, pa mi je bila ful arogantna. Do mojega se je obnašala, kot da ga ni zraven, ne vem, mene je to zmotilo, ker je bilo, kot da bi motil s svojo prisotnostjo, cel pregled ga ni niti pogledala, samo na začetku, mu je rekla, naj da žvečilni ven, ker jo bo lahko motil in dekoncentriral med pregledom. Vprašala me je, če sem prebrala njeno brošuro, sem rekla da ja, da sva jo oba (ker sva jo res) mi je odgovorila: "No, potem ste pa seznanjeni s postopkom," in mi vmes ni nič kaj razlagala. Ful je na hitro delala, rekla je le, da se vidijo nogice in jih pokazala, to je bilo pa skoraj vse, kar sva slišala od nje, razen tega, da me je trikrat zaporedoma vprašala, če kadim, kot da mi ni verjela v prve. Pred pregledom sem vprašala, če je možno kak CD posnet, ker jih je ogromno reklo, da so na NS pri njej dobili CD, pa mi je rekla: "Za kaj takega pa se bova menili konec septembra, ko bi bilo v redu, da bi se naročili na morfologijo". Na koncu je le še rekla, zdaj bo pa treba še kri vzet, ampak pomoje bo v redu, ker so vsi ostali rezultati ok, samo NS je malo povečana. Midva itak oba zaprepadena, pa še oba prvič noseča, nama ni nič razložila, zakaj se gre itd., samo napisala napotnico in rekla dijo. Mogoče je res lahko ful strokovnjakinja na svojem področju, samo ji pa manjka človeški faktor (po najinih izkušnjah). In sva se po pregledu odločila, da greva raje kamorkoli drugam na 3D, le da nama ona ne šari po trebuhu.
|