Anonimen
|
No, draga anonimna samo toliko: mene je to pripeljalo do razhoda, oz. naju je pripeljalo do razhoda, čeprav niti ne vem, kaj je bil pravi razlog. STATUS: 13. let skupaj, skoraj 4,5 let v izvenzakonski skupnosti, dva otročka. Sedaj se stiskamo z obema otročkoma pri mojih doma in niti nimamo druge rešitve, kot da se vseh 5 skupaj odselimo v malo večje stanovanje, obstoječega pa prodamo. A si lahko predstavljaš, kako je potem meni...jokam vsak dan. Vem, da je tako, da sta na koncu oba kriva za razpad, ampak vseeno. Težko ti kaj svetujem, predvsem pa bi rada tole povedala. Rešila bosta kaotično zadevo le tako, da se bosta pogovarjala in pogovarjala, ter poslušala drug drugega, torej imela neko normalno komunikacijo. Druge ni... Zdaj je kar pač je, jaz še vedno upam, da bomo nekega dne skupaj, ker smo bili najboljša družinica na planetu, sedaj pa tole. Predvsem si skušajta vzeti čas samo za vaju, midva si ga nisva več, obveznosti so naredile svoje, vse je bilo bolj na meni, tudi jaz več nisem mogla in zmogla in še kaj - potem pa lahko tele zadeve pripeljejo do tistega črnega scenarija, razhoda. Veliko sreče ti želim, resno, tudi jaz bi rada svojo familijo nazaj, tako kot včasih...
|