siniti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipka Joj, joj, joj, jaz imenujem mame, ki vodijo doma hotel, so vzgojiteljice in negovalke otrok, vrh vsega pa še nudijo spolne usluge, aja, včasih še celo same prinašajo denar k hiši in prenašajo fizično in psihično nasilje, ma ni za ta forum. Njihovi izgovori so, da ljubijo, da zaradi "vsakodnevnih malenkosti" ne bojo razbijale družine, da kar se mora se da, da so najbrž same krive, one bi se morale spremeniti, dala bi smeškota, ki se smeji, a je vse skupaj preveč žalostno. Strinjam se edino s tem, da je v zakonu potreben en nivo komunikacije. A to, da je treba lepo okrog z moškimi mi vedno znova zviša pritisk. Moški niso otroci. Vedno znova se pojavljajo nasveti, da se na njih ne sme kričati, nergati, blablabla, ko da imamo opravka z duševno zaostalimi osebki, ki jim je šele treba razložiti, da imajo obveznosti do družine, ne le pravice. In prav jezi me, ko vidim na cesti sedemnajstletnike, ki kar v javnosti šinfajo svoje punce, en je zadnjič na parkirišču celo parkrat tekel za svojo punco, udaril je ni, gledala sem in se kar nisem mogla nehat čudit, zakaj imajo taki zvezo, otroke?????? Brez spoštovanja ni ljubezni. Mož, ki prepušča ženi štiri hišne vogale, ji krade energijo in njen čas, če krade in nima slabe vesti ob tem, je ne spoštuje. Najbolj žalostno pa je, da ženska napiše ženski, da si je sama kriva, ker nerga. Poskusite potem v trgovini oditi brez plačila s polnim vozičkom, če bodo trgovke nergale, jim recite, da nimate veselja plačat, ker nergajo. tipka se čist strinjam... ful dobr napisan!
|