|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako narediti konec
25.6.2006 12:09:23   
Anonimen
jaz sem nad svojim partnerjem obupla....

že več mesecev mu govorim da tako ne gre dalje, da se bo moral spremeniti če bo želel da najina veza obstane, a do danes ni naredil na tej poti NIČ.

imam občutek, da me ima samo zato, da mu kuham, perem, da skrbim zanj, da pa bi on za najino vezo kaj naredil pa ne. On dela samo tisto, kar njemu paše, na moje želje pa se ne odziva.

danes sem spet ostala doma sama z hčerko staro devet mesecev on pa je šel na pot za svojimi "obveznostmi". In bolj kot razmišljam, bolj mi je jasno, da tako ne gre več naprej. Uničujem sama sebe, ker se mu prilagajam, to pa verejtno občuti tudi hčerka. Zaradi vsega kar se dogaja, priznam, da je tudi ljubezen do njega izginila...zato bi želela to zaključit.

tu pa se mi ustavi. Kako zaključiti? Kako m reči, da naj spoka kufre in gre? (živimo v moji hiši v katero on ni vlagal nič, tako da streho nad glavo imava z malo pikico) Da gre lahko k svoji mami od katere se prav tako ne more ločit in ona še vedno zaseda mesto pred menoj.....je očitno zanj bolj pomembna....

pomagajte mi tiste, ki ste že imele otroka in ste zvezo zaključile, da bi lepše živele. Kako ste to storile?

hvala vam že v naprej....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako narediti konec
25.6.2006 12:21:08   
Anonimen
Imam enak problem. Že nekaj časa gre vse narobe. Rada bi šla stran od njega, vendar pravi da bo on vzem malega ( 9m). To me pa uniči. Oba greva drug drugemu na živce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2006 12:30:52   
Anonimen
baje ti otroka ne more kr tako vzet....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2006 12:48:20   
dory
No pa smo spet tam..pri odlicnih gospodinjah, mamicah, pa se partnerju naj bi ble na voljo, kaj pa on? Dela tisto,kar mu pac dopuscate...ve tupite svoje, ocitno ne dovolj jasno in potem nastajajo taksne zgodbe in vprasanja kot jih beremo tkole...

Sama najbolj ves kako in kaj...ce vidis,da si poskusla vse,da ni resitve,potem jasno in glasno z nacrtom na plano...samo razmisljanje,analiziranje in filozofiranje,te ne bo pripeljalo dalec....

Govorim pa iz lastnih izkusenj,ko sem bla tud primorana brcnit dedca,da je sel tja od koder je prisel...imam  svoje zivljenje prevec rada,kot tudi mojega malega pikca....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2006 13:45:24   
BLAŽIKA
Bi mu kar v črno vrečo za smeti dala njegove stvari in mu jih nastavila pred vrata ključavnico pa bi menjala. Kaj si pa predstavljajo da ste njihov suženj za vse????? Vse ima svoje meje kot praviš si mu dala že par lekcij in pogovorov in če mu to ne zaleže potem tukaj res ni nekaj vredu. Če pa še je na strani svoje mame namesto na tvoji in hčerini potem pa mislim,  da res nima smisla to vse skupaj prenašat in trpet kot sem razbrala iz tvojega pripovedovanja.
Mater me take stvari kar razkurijouser posted image user posted image user posted image ko slišim kaki so vaši dedci do vas. Sedaj ko pa še imate otroke pa res nekaj naredite na boljše da nebodo otroci tega občutili.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2006 13:49:08   
Anonimen
Recepta ne vem, lahko pa iz lastnih izkušenj povem kako je bilo pr nas.

Aja, sem pa vedno za to, da se odnos skuša reševat in to ne tako, da nekomu eno leto trobiš kaj dela narobe in mu očitaš vse živo. Tiso kar je kriv in tisto kar me mislimo, da so krivi.

No kokrkoli.

Pr nas je blo tako, da sem se stiskala k njemu in ga objemala in ljubčkala in spraševala kaj je narobe (neke kao težave v službi). Pol pa mi sred crtanja reče:'sej veš kaj je narobe. Hočem ločitev.'

In to je bilo to.
Zlo enostavno.

Ampak vseeno se mi zdi malo neodgovorno, da takoj kakor nam kaj ni všeč že pakiramo kufre. Pa tud če je ta takoj pol leta.

Aja, še eno vprašanje: A razen tega, da jim nažirete kok nič v redu ne naredijo in jim dopovodujete, da se morajo spremenit, a ve ste kaj naredile za uspeh zveze (razen vzorno vodenega gospodinjstva, seveda)?

SEj ne šimfam, samo zanima me.

lep dan

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2006 14:46:46   
Anonimen
Kot da bo hotel iti! Boš videla, da ne bo. Kar poskusi mu kaj reči, pa poročaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2006 14:56:03   
baguSka
Jst tud mislm da je anonimno bl strah tega, da bi ostala sama, kot to, da bi mu kej rekla oz. ga vrgla skoz vrata... Kot je ze teja. napisala, brcn ga, ker dokler bos samo tuhtala in analizirala, se ne bo dost premaknil. Ampak ti verjetno glih nebi rada da gre ne anonimna!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2006 15:26:35   
Anonimen
Kaj si pa do sedaj želela, da se spremeni?
Če lahko napišeš, čisto konkretno. Npr. da greste ob nedeljah na sladoled. 

Včasih se mi zdi, da od partnerjev želimo "kar nekaj", pa še sami ne vemo kaj. Ma, vsaj jaz sem taka. Saj v bistvu mi ne more ustreči, če se sama ne vem, kaj bi rada user posted image

Velikokrat sprašujemo kar na splošno, npr. da bi nas imeli bolj radi, da bi nam bolj pomagali, da bi nas bolj spoštovali,....To se mi zdijo tako ohlapni pojmi. No, jaz resnično ne bi vedela, kaj naj naredim, če bi mi kdo rekel, naj ga npr. bolje razumem. Verjetno bi samo zavila z očmi user posted image  Kaj naj bi pa naredila, pa res  pojma nimam....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2006 15:36:02   
mika
A razen tega, da jim nažirete kok nič v redu ne naredijo in jim dopovodujete, da se morajo spremenit, a ve ste kaj naredile za uspeh zveze (razen vzorno vodenega gospodinjstva, seveda)?

Če partner ne sodeluje pri gospodinjstvu in pri otroku, če dela kar hoče in se za družino briga bolj malo, in vse to opravlja žena sama, res ne vem kje pri bogu ji bo ostala energija in volja, da njega lupčka in se stiska k njemu. Mater, bi mu pokazala user posted image .
jaz moram res mojga pohvalituser posted image user posted image user posted image , da naredi ogromno za našo družino in brez user posted image   greva res redkokdaj kam. Smo vedno skupaj- smo družina.

Anonimna, mirno mu povej kako si se odločila. Boš videla kako se bo odzval. Če ne pa menjaj ključavnico in cote pred vrata, kot je že ena napisala.

upam, da se bosta pametno odločila

lp, mika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2006 16:14:29   
Marogica
Ne razumem zakaj bi se partner moral spremenitiuser posted image  Če je bil tega vajen od doma, enkako je bilo pri vama, zakaj bi ti naenkrat pomagal? Takšne stvari je treba razčistiti na začetku. Torej bi se morala spremeniti OBA, če že. Ti bi morala že na začetku manj delati in partnerja vključevati v gospodinjska opravila. On pa bi moral že od začetka vedeti, kaj so njegove "naloge" oz. obveznosti.
Kako narediti konec? Povej mu to, kar si nam in ga prosi, da se čimprej izseli. Če bo šlo prepočasi, mu pa pomagaj kovčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2006 16:27:36   
Naty*Taja
Tudi jaz vedno bolj menim, da je tehle razhajanj preveč in to samo zaradi tega, ker ni nikjer nobenega potrpljenja!
Po moje preden na vrat na nos zahtevaš "ločitev" se vprašaj, kaj je resnično vzrok tvojega nezadovoljstva? Je res kriv samo partner? Ali je mogoče to, da se dan za dnem odvija povsem enako in smo kot roboti, ki ne najdejo več nobene male stvari, ki bi nam popestrila dan?
Si se poskušala postavit v njegovo kožo da bi videla, kako se počuti, ko dan za dnem posluša tvoje nerganje? Poskusi enkrat na drug način in mogoče boš spoznala, da lepa beseda lepo mesto najde.
Sicer pa glede spreminjanja partnerjev - se vedno spomnim na en fajn pregovor: Če hočeš koga spremeniti, najprej poskusi na sebi in boš videl kako lahko je!! To stoprocentno drži, še sploh, če nimaš pravega vzroka, ti to ne bo ratalo.
Po moje poskusi še najprej rešiti vajine probleme po drugi poti, kot doslej, in drastično ukrepaj šele ko boš res prepričana v to, da nista za skupaj in to ne zaradi vsakodnevnih malenkosti, ampak zaradi vsaj enega zelo tehtnega razloga.

MONTIGNAC

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2006 17:13:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Tudi jaz vedno bolj menim, da je tehle razhajanj preveč in to samo zaradi tega, ker ni nikjer nobenega potrpljenja!
Po moje preden na vrat na nos zahtevaš "ločitev" se vprašaj, kaj je resnično vzrok tvojega nezadovoljstva? Je res kriv samo partner? Ali je mogoče to, da se dan za dnem odvija povsem enako in smo kot roboti, ki ne najdejo več nobene male stvari, ki bi nam popestrila dan?
Si se poskušala postavit v njegovo kožo da bi videla, kako se počuti, ko dan za dnem posluša tvoje nerganje? Poskusi enkrat na drug način in mogoče boš spoznala, da lepa beseda lepo mesto najde.
Sicer pa glede spreminjanja partnerjev - se vedno spomnim na en fajn pregovor: Če hočeš koga spremeniti, najprej poskusi na sebi in boš videl kako lahko je!! To stoprocentno drži, še sploh, če nimaš pravega vzroka, ti to ne bo ratalo.
Po moje poskusi še najprej rešiti vajine probleme po drugi poti, kot doslej, in drastično ukrepaj šele ko boš res prepričana v to, da nista za skupaj in to ne zaradi vsakodnevnih malenkosti, ampak zaradi vsaj enega zelo tehtnega razloga.

Se podpišem pod tale post...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2006 17:33:56   
tipka
Joj, joj, joj, jaz imenujem mame, ki vodijo doma hotel, so vzgojiteljice in negovalke otrok, vrh vsega pa še nudijo spolne usluge, aja, včasih še celo same prinašajo denar k hiši in prenašajo fizično in psihično nasilje, ma ni za ta forum.

Njihovi izgovori so, da ljubijo, da zaradi "vsakodnevnih malenkosti" ne bojo razbijale družine, da kar se mora se da, da so najbrž same krive, one bi se morale spremeniti, dala bi smeškota, ki se smeji, a je vse skupaj preveč žalostno.

Strinjam se edino s tem, da je v zakonu potreben en nivo komunikacije. A to, da je treba lepo okrog z moškimi mi vedno znova zviša pritisk. Moški niso otroci. Vedno znova se pojavljajo nasveti, da se na njih ne sme kričati, nergati, blablabla, ko da imamo opravka z duševno zaostalimi osebki, ki jim je šele treba razložiti, da imajo obveznosti do družine, ne le pravice. In prav jezi me, ko vidim na cesti sedemnajstletnike, ki kar v javnosti šinfajo svoje punce, en je zadnjič na parkirišču celo parkrat tekel za svojo punco, udaril je ni, gledala sem in se kar nisem mogla nehat čudit, zakaj imajo taki zvezo, otroke??????

Brez spoštovanja ni ljubezni. Mož, ki prepušča ženi štiri hišne vogale, ji krade energijo in njen čas, če krade in nima slabe vesti ob tem, je ne spoštuje.

Najbolj žalostno pa je, da ženska napiše ženski, da si je sama kriva, ker nerga. Poskusite potem v trgovini oditi brez plačila s polnim vozičkom, če bodo trgovke nergale, jim recite, da nimate veselja plačat, ker nergajo.user posted image

< Sporočilo je popravil tipka -- 25.6.2006 17:43:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.6.2006 18:34:56   
mika
Najbolj žalostno pa je, da ženska napiše ženski, da si je sama kriva, ker nerga

to sem tudi jaz hotela napisati.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.6.2006 21:48:39   
Anonimen
še enkrat prva anonimna...naj napišem takole

poskusila sem mu na lep način razložit kaj bi bilo lepo spremenit (tudi sama sem se....)

ko sva živela pri njegovih doma, je on pomagal svoji mami - pomival okna, sesal,....sedaj ko sva zase, pa mu je težko odnest smeti....skupaj živiva (zase) cca pol leta. V tem času je 2x skuhal kosilo in 3x pomil posodo.....drugega dela se ni pritaknil....

drug problem so njegovi starši....kr naprej in naprej bi bil rad z njimi....kaj pa jaz? Na katerem mestu sem že? Ta šestem?

moram napisat tud tole...trenutno si res želim da bi odšel...ni me strah ostati sami, ker vem da mi bo šlo bolje....strah me je kaj bo potem.....danes sem mu rekla, da lahko kr gre....in kaj sem dobila nazaj? "ne si tega žlelet" - kaj je s tem želel povedat nisem mogla izvlečt iz njega....enkrat je celo reku, da bi skoz vrata šel samo z našo malo bibo....najino pikico....

teh zadev je mene strah...kaj mi lahko naredi....bojim se predvsem za hčerko....

polno rit imam tega pedenanja, pospravljanja, kuhanja....on pa nič....ko bi mi vsaj 1x na teden kaj pomagal - al pa vsaj pokazal dobro voljo do pomoči....tga ni...

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.6.2006 22:01:57   
Anonimen
Nč se bat, kaj bo naredil.

NIČ ne bo naredil. Če nima toliko jauser posted image , da bi živel kot odgovoren in sodelujoč partner in oče, tudi za kaj drugega nima poguma.

Če ti veš, da ti bo brez njega bolje, pojdi v to smer.
Odločitev o tvojem življenju je samo tvoja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.6.2006 22:12:36   
Anonimen
No jaz sem pa ta druga anonimna. Pri naju je pa tako, da se zgovarjava le še ta najnujnejše zadeve. Včasih me je vsek dan kušnu pred šihtom, rekel dobro jutro,.... zdej gre tiho ven, ko ga pa malo pobzam zakaj i več lupčka in ostalega mi pa reče, da se boji da bo otroka zbudu. Ko gre ven ne pove ne kam gre, reče da bo prišel čez 1-2 uri., pride pa po min. 5 urah nazaj. Pa kot da nič ni. Ma polhn takih zadev je. Zakaj bi se bala ga pustit? Sej sem že zdej sama za vse. Zdej me samo vse bega, ker mislim da bo on kaj naredil in ne. Potem bi pa vsaj vedla da nimam kaj na njega računat. Ko mu pa rečem da bi šla narazen, mi pa samo reče da bo z njim šel najin otroček ( pa že zdej bolj tko pazi nanj) in da si naj ne mislim da si lahko najdem boljšega kot je on.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.6.2006 22:49:47   
Anonimen
Spomnile ste me na mojga očeta, ko je samo peljal avto v garažo, šel do kolega ali kaj podobnega in ga ni bilo, kako nas je bilo strah, kaj bo, ko bo prišel domov, ker smo vedeli, da se je šel napit.user posted image  A naša mama je vedno našla kakšen izgovor, da se ji ni bilo treba ločiti, recimo, da jo je strah, da ji bo kaj naredil, ker ji je grozil s tem. Vsak izgovor je dober, da se ni treba ločiti. Še zdaj, ko sta stara ne gresta narazen, po novem pravi, da ne da stanovanja, da bo imela kje biti, a bi komot lahko prodala in si kupila vsak svojo garsonjero.

Ti izgovori, da bo on vzel otroka, so še posebej iz trte zviti. Ko da csd daje otroke očetom, ki za njih nič ne skrbijo.user posted image  In varne hiše imamo in službe in še pa još, a ................................................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.6.2006 22:55:18   
Lana25
Nikoli, nikoli, ampak res NIKOLI ne bom razumela kako je lahko nekomu lasten otrok predmet grožnje in izsiljevanja. To je tako žalostno, otročje nezrelo in podlo, da v trenutku nemoči izrabiš svojega otroka za to, da nekomu zagroziš. Kako lahko moški reče materi svojega otroka, da ji ji ga bo vzel, če bo moral oditi oz., če ga bo le ta zapustila??? Mar imamo otroke za to, da z njimi obdržimo nekoga ob sebi, da z njim nekoga privijemo nase???

In še nekaj je kar ne razumem. Kako lahko dopuščate, da vas nekdo izsiljuje z otrokom??? Če česa ne prenesem, je to grožnja, pa tudi če je mišljena samo kot svarilo in, tudi če je še tako majhna. 

Kaj bi naredil tvoj partner, če bi mu rekla, da naj vzame otroka, če misli, da mu bo s tem, ko mu bo vzel mamico naredil dobro??? Da naj odide z vajino hčerkico, vendar ji naj ne pozabi, ko bo razumela, razložiti, da jo je vzel le zato, ker mu je bila predmet izsiljevanja. In, da naj sam (ne njegovi starši) poskrbi za otroka tako, kot bi zanj poskrbela vsaka skrbna mamica, ker boš v drugačnem primeru pač prisiljena kakšno institucijo obvestiti o tem, da zanjo ne skrbi primerno. S čim bi ti grozil po tem, ko bi imel otroka v svojem naročju??? Ne verjamem, da bi zares odšel s hčerkicov, verjamem da bi ga postalo strah. In ne verjamem, da bi mu sodišče res dodelilo otroka potem, ko bi tam rekla, da ga uporablja za iziljevanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.6.2006 3:21:05   
Anonimen
Klasična fora moških, ki se bojijo ostati sami - vzel ti bom otroka. Bla, bla, bla... Kaj takega zinejo samo tisti, ki vidijo, da se je "njihova" ženska odločila, da prekine razmerje. In tisti, ki ugotovijo, da jih "njihova" ženska ne ljubi več, pa se bojijo, da bi povrhu tega še odšla od "doma". Kdo bo pa potem skrbel za njih? Saj niso nič drugega kakor nesamostojne lene riti! Zakaj bi oni delali, če pa imajo žensko za to? Tako nizko se pa menda ja ne bodo spustili, da bi pomili krožnik in odnesli smeti. Oni so pa ja moški. Oni morajo zakričati in udariti, da bo žena to naredila, če ji že sami od sebe ne kapne, da je to njeno delo. To pa lahko naredijo - saj so vendar moški, glave družine!

Mater, kako bi nekam v en ghetto pospravila vse take moške izrodke narave, ej!!!

Anonimna - streho nad glavo imaš. Do te strehe tvoj partner nima nobene pravice. Torej glavno osnovo imaš. Zase in za otroka. Zakaj pa si ti ne bi smela želeti, da se vidva razideta in da on gre? Kdo pa je on, da ti lahko govori, kaj si ti smeš želeti in kaj ne? Kdo pa je on, da pod streho, ki ni njegova, zahteva, kaj ti lahko delaš in česa ne? Lepo te prosim - odpri oči. In usta tudi, ko mu boš povedala (upam), da ga ne ljubiš več (konec koncev ti tudi razlogov ni treba naštevati, ne zdaj ne kasneje na sodišču) in da zahtevaš (ja, zahtevaš, ne samo želiš), da se odseli. Na silo ne more ostati pod vašo streho. V tem primeru ga bi fizično odstranila policija (ima prijavljeno stalno bivaslišče? - odjavite mu ga že zdaj, brez njegove vednosti - ni mu treba vedeti in nič mu ni treba podpisati). Preden mu vse to serviraš, pa pojdi na CSD in jim razloži, za kaj gre, pa ti bodo oni povedali, kako in kaj. Vnaprej, ko je še pri vas, oddaj na sodišču tožbo za dodelitev skrbništva in plačilo preživnine, ne pozabi pa pripisati, naj ti prednostno tudi izstavijo odločbo o začasnem skrbništvu. Vse to lahko narediš že zdaj, ko sta še "kao skupaj". Potem pa položi papir na mizo, če drugače ne dojame.

In naj me vrag pocitra (kako lepa slovenska kletvica, ej - nimam pojma, kje sem jo zdaj našla), če bo on dobil otroka. Dobil ga bo samo v primeru, če si ti alkoholičarka, narkomanka, prostitutka ali kaznjenka. Kar pa dvomim, da si karkoli od naštetega.

Pa good luck, bejba - nisi prva in zadnja na RR, ki gre ćez to. Veliko nas je šlo in - poglej, vse smo še žive in vse imamo svoje otroke pri sebi in vsem nam je bistveno bolje kakor prej. Go on...

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 26.6.2006 3:22:45 >

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.6.2006 7:23:16   
Anonimen
to mi je pa nekam znano. jaz mam recimo ta konc tedna pon koš stvari za naredit, deca sitni, se derejo, pralni stroj mi pušča, pa moram sprot brisat, pa še torto sem morala nardit za bratov rojstni dan. in kaj nardi on? se spoka in gre k prijatlu na piknik, pa ga ni domov ob normalni uri. ko pa pride pa pokozla celo kopalnico. sem popizdila.
sem mu rekla da naj spoka cote in se pobere. pa misliš, da me je vzel resno???? če si še enkrat dovoli kaj takega mu bom pa vse zmetala na cesto.
jaz takega dedca ne rabim, ki se bo igral gospoda, jaz pa se bom trgala z deco pa bajto. enkrat se mi bo utrgal. čist zares.
škoda edino za tamale, da bojo pol brez očka.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.6.2006 7:33:11   
tipka
Zadnja anonimna, upam, da z enkrat se mi bo utrgalo nisi mislila, da mu boš kaj naredila, nisi, saj vem, a vseeno raje vprašam.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.6.2006 7:59:59   
mika
"ne si tega žlelet" - kaj je s tem želel povedat nisem mogla izvlečt iz njega....enkrat je celo reku, da bi skoz vrata šel samo z našo malo bibo....najino pikico....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oprosti, ampak tale njegova izjava me je res nasmejala. Ni šanse, da odnese otroka. ne mu na sedat!!!!!!. Kaj pa njegovo svobodno življenje? Si predstavljaš, da bi takle človek, kot ga opisuješ, prevzel tvojo vlogo?
On pač ve, da tiuser posted image  pomeni vse na svetu in da bi zauser posted image  naredila vse, po njegovem tudi ostala z njim. vstrašil se je in ti zagrozil tam, kjer si najbolj šibka. to je v bistvu še en dokaz, da je tvojuser posted image  pravi cepec in je najbolje da ga postaviš pred vrata.
če ti je, mi piši privat, da ti napišem še par stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.6.2006 15:44:01   
Anonimen
še enkrat tu prva anonimna...

naj povem česa me je najbolj strah...vem da otroka ne bo dobil, ker ima mala super pogoje če bo živela pri meni...

problem je, ker njegov rod prihaja iz BiH. In po moje bi bil pripravljen malo spravit dol - kaj bi to zame pomenilo ne vem. Sem se pa malo pozanimala in ni potem otroka tako lahko dobit nazaj...

tudi če dobim skrbništvo nad njo, jo bo verjetno lahko obislkoval oz. jo imel za čez vikend - takrat pa lahko izpolni "moje mračne milsli"

kaj pravite pa na to?

brez moje bibe ne vem kako bi živela....

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?