|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj pridemo na vrsto?
20.6.2006 21:40:17   
Anonimen
Najprej čestitke vsem novim nosečkam. user posted image user posted image user posted image Teh je sedaj kar precej postalo in prav je tako! (Baje je letos hudo plodno leto!)

Sam zanima pa me kdaj pa smo me na vrsti, tiste z malo daljšim stažem (čeprav jih je še veliko pred mano)? Se pa tle kr vrivajo mimo vrste in prehitevajo po levi in po desni. Ajde punce, sedaj pa moramo tudi me resno vzet zadevo v roke!

Punce vsem želim čimprej user posted image user posted image , pa da bomo delale drugo leto gnečo v porodnišnicah!

Lp, jjasna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj pridemo na vrsto?
24.6.2006 10:18:13   
iwa
JJasna se čist strinjam! Kar tako pozitivno naprej! Pa bo kmal user posted image user posted image !user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2006 12:24:55   
lučka 25
Te čisto zastopim! Tudi mene prehitevajo na vse možne načine. In to prijateljice, ki so "kar tako malo rekle" pa poskusimo, in glej, že so vse user posted image . Pa jaz?! Imam sedaj malo krize, saj sem v tem tednu zvedela za kar 5 novih user posted image  okoli mene. Ne me narobe zastopiti, jim prav privoščim. Sem v začaranem krogu, ko mislim, da nikoli ne bom doživela, da bi videla user posted image user posted image . Je pa fino, ko ste ve pozitivne in me spravite spet na pravo, pozitivno pot razmišljanja. Komaj "čakam" user posted image , da bom šla potem na PCT. Pa lep dan vam želim vsem skupaj! 

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2006 2:32:09   
pupica25
Tudi jaz se pridružujem vam nestrpnicam. Lučka 25 tebe pa še posebej razumem, saj sem sama v podobnem položaju. Se mi zdi, da me obkrožajo same nosečnice, jaz pa jim tako zavidam, a jim vseeno privoščim, samo, ... tudi me bi bile rade čim prej na vrsti, a ne ?!user posted image
Pa saj bo. Mam filing, da če bomo bolj pozitivne, da bomo prej prišle do teh naših prisluženih user posted image user posted image  in bomo kaj kmalu tudi me srečneuser posted image , zato hvala vsem, ki nam vlivajo pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2006 6:28:46   
VITA74
Ojla

zdi se mi da se vse, ki imemo daljši staž user posted image  spopadamo z podobnimi občutki veselja ob veselih novičkah, hkrati pa obup in vprašanja "Kdaj bom pa jaz..?".... Jaz nisem nobena izjema, po drugi strani pa sem toliko bolj besna, ko me zadnje čase vsi odpravljajo (tistim ki pojamram, da bi imela rada pikico), da naj bom vesela da že imam škratka user posted image ... Ja saj sem neskončno vesela, da ga imam a prav tako si močno želim še enega ali dva škrata in ahhhhh včasih obupujem user posted image

Punce user posted image  hvala za vse spodbudne besede in ja, drugo leto bomo me delale gužvo v porodnišnicah user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno vsem user posted image

srečna

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2006 14:10:56   
Anonimen
Punce, to je isto kot pri službi...mislim, da imajo veze user posted image user posted image user posted image

Ah, enkrat pridemo tudi me na vrsto....

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2006 15:32:35   
kasija78
Se pridružujem zgornjim mnenjem. Tudi meni se zdi, da vse punce okli mene kar nekaj ratujejo nosečke in čeprav sem vesela, sem tudi žalostna zase. Pa dojenčki mi gredo hudo na živce - obramba pač. Ker sem že čisto na tleh. Zadnjič mi je medicinska sestra rekla nekaj bodrilnih besed v ordinaciji, pa sem se skoraj scmerala. Pa se redko ali nikoli ne jokam pred drugimi. Ko sem šla proti avtu, sem prav razmišljala, da me vse skupaj bolj tišči, kot sem mislila.
Tako da hvala punce za podporo. Hvala za vzpodbudne besede.
Pa da končno pridejo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2006 20:03:52   
pot
tudi jaz se pridružujem.
še najbolj pa me jezi, ko katera reče, da v drugo, pa že ne misli bit noseča poleti! Ali pa tako, da ne bo mogla žurat na svoj rojstni dan!!! Seveda so izjave takih deklet, ki jim rata v prvo. user posted image user posted image
eni se pa matramo, na veliko!

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2006 10:15:05   
florena
Tudi mene štejte zraven. Letos bom praznovala 35 let pa še ni in ni magičnega +++++. Pred parimi leti sploh ni šans, da bi imela. Sedaj, ko pa imajo vse moje prijateljice po dve bebice, zdaj pa bi imela tudi jaz. Pa če vam po pravici povem, da mi je žal, ker nisem za to poskrbela že prej za user posted image  . Ena je rodila pred kratkim,  ena pa je noseča. Sem kar ljubosumna. In se jim izogibam, če pa že na katero naletim se pa že kako izgovorim...al pa temo spremenim. Res upam, da mi bo čimprej uspelo in da bom user posted image . Ta vikend sem imela O in sva z mojim user posted image . Zato upam, da mi bo M drugi mesec zamujala in da bom končno tudi jaz med srečkami, ko bom zagledala user posted image  al pa user posted image . Se slišimo.  

Lep dan.F.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2006 10:49:11   
ily
Kako ˝hudo res˝ je vse to, kar pravite!!!! In res, res, reeeeeeeess huuudoooo! Tudi meni - da bi včasih samo jokala in jokala in jokala.... In potem kličejo user posted image  prijateljice zvečer za na pijačo, pa se zmeraj izgovorim, da že ležim in berem in se mi ne da in da tudi Male ne morem pustiti nikomur. Kar, jasno, da ni res!
Sem ravno ta vikend razmišljala, da sem s tem na dobri poti, da izgubim eni dve dobri prijateljici! Ampak.... ne morem, ne morem iz svoje kože!!! Zadnje, kar si želim je, da sedim na pijači skupaj z dvema nosečima ženskama, ki neprestano jamrata, kako je hudo biti poleti noseč in .......  Ne gre, enostavno!

In, ja, Blaboma, meni tudi kar naprej težijo s tistim: ˝Ja, pa saj si lahko vesela, da že imaš eno Piko....˝. Ja, seveda sem vesela, tako kot ji vedno pravim: ˝... toliko, kot je do zadnje zvezdice na nebu in nazaj!˝. Samo v meni se vse trga, ko srečam nosečko ali pa dojenčka, ko samo pomislim, da nikoli več ne bom držala v rokah svojega dojenčka, da je to, kar imam, vse! Včasih pomislim, da je to tako hudo, kot bi mi en teden po rojstnem dnevu rekli: ˝To je bil tvoj zadnji, ne bo nobenega več!˝. Žal nisem človek, ki bi verjela v jasnovidce in vem, da bi se tudi v tem primeru borila z vsemi močmi do zadnjega diha, da dočakam še kakšno leto, še kakšno radost in tegobo tega življenja! Ja, user posted image težko je, če si pripravljen imeti več otrok, pa jih ne moreš imeti! To spoznanje je enako težko kot tisto, da jih ne bi imela! Sem bila že tudi v tem položaju in vem, da je tako!

OOOOhhh, sem zatežila....
No, moj zaključek je tak user posted image  user posted image  user posted image  :zdaj še nisem pripravljena oz. ne morem še sprejeti dejstva, da ostanem pri enem otroku. Ne morem!!! Zato upam, da vse me, ki se spopadamo s temi občutki, čim prej ugledamo user posted image  oz. user posted image  . En velik  user posted image za vse skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2006 11:04:57   
emaa
Punce ne tako črnogledo, tudi ve pridete, po možnosti, ko boste najmanj pričakovale. Koliko časa sem razmišljala ali mi bo dano videti +, ali bom kdaj noseča, pa se je zgodilo, ko sva najmanj verjela v to možnost. Zato ne se predat, sonček bo za vse posijal, pa zato takrat toliko bolj sije, saj takrat se boste pa ukvarjale z drugimi problemi, a je vse v redu, a mora bit tako. Pa vam povem, vsaka stvar je za nekaj dobra, potem vsaj bolj cenimo to kar že imamo in kar bomo dobili.

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2006 16:51:50   
delfinčica
Punce, da se vam še jaz pridružim. Popolnoma razumem, kaj prestajate, ker sem na istem. Čakamo in upamo na pikico, pa naj bom noseča poleti, pozimi, pa če ne bom mogla žurat za rojstni dan, vseeno. Jaz tudi še kaki dve leti nazaj nisem niti razmišljale še o tem, pa se je potem vse spremenilo. Tudi nisem več med najmlajšimi tukaj gor, moja leta od lanskega leta na začetku "krasi" že 3 in ne več 2... Upamo, da bo kmalu. Je pa težko ob vsaki novički o nosečnosti znanke, sorodnice, prijateljice... pa ne zato, da jim ne bi privoščila, samo ob tem se še bolj sprašujem, če bo nama to kdaj dano.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2006 7:57:28   
VITA74
Ily več kot točno si opisla moje občutke in tudi jaz ne morem sprejeti možnosti, da ne bi imela več otrok kot mojga škrata...
En veliiiiik user posted image  zate in za vse ki tako nestrpno čakamo in da bi bilo čimprej user posted image  in user posted image .

Lp

srečna

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2006 8:21:18   
tajči84_
Punce res ne tako črnogledo gledat na to...
Jaz si tudi zeloooo želim biti user posted image  pa ne rata... Moja sestriča je rodila...Moja najboljša kolegica je noseča... Vsakič ko me pokliče ali jo pokličem jaz mi pove kako se počuti, se kar lepo pogovarjava o njeni nosečnosti...Prav privoščim ji iz srca...
Ona pa me tudi povpraša kako kaj z mano pa kakšen nasvet mi zmeraj da...

Punce ni vredno kolegice zgubit zaradi tega ker jim malo zavidamo da so nosečke....slej ko prej bo tudi nam privoščena ta sreča da zagledamo user posted image user posted image ...in najverjetneje bomo tudi me tako govorile o nosečnosti ko sedaj one .... pa se bo kakšna druga kolegica počutila tako kot me...

Lepo se mejte punce... vsem želim mirno nosečnost.... tiste ki  pa nismo še zagledale + želim da ga zagledamo čimprej.....

Tanja

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2006 9:27:04   
ily
Upam, da ne bo zdaj tole izpadlo, kot da nekoga prepričujem ali, Bog ne daj, celo obtožujem, samo enostavno moram še tole dodati.

Kot prvo: ljudje smo zelo različni, tega se zelo dobro zavedam; eni razmišljamo tako, drugi drugače, eni imamo visok prag bolečine, drugi nizkega in tako naprej. Ja, to je vse res. Zato tudi stvari različno dojemamo in sprejemamo. In jaz jih sprejemam. In ne, ne gre tukaj za ljubosumje na nekoga, ki je noseč, sploh ne. Sem vesela, res, za vsako posebej! Jaz pri tem nikoli ne pomislim, ne vem: ˝Uf, kako je pa tej že ratalo!˝ ali pa ˝No, fino, pa še ena!˝. Ne, jaz zmeraj pomislim: ˝Jaz tega pa morda ne bom nikoli več doživela!˝. In začnem doživljati vso tisto bolečino in žalost, ki jo bom doživela, ko se bom morda kdaj morala sprijazniti z dejstvom, da ne bom mogla imeti več otrok user posted image  !

Druga stvar je pa v tem, da mene tudi nosečke ne ˝motijo˝. Problem nastane, ko mi začnejo razlagati in vsiljevati, ja vsiljevati user posted image  svoje razmišljanje, v stilu - ki je bil že povedan: ˝Joj, kako je težko biti poleti noseč!˝ in ˝Joj, kako mi trebuh otrdeva. Ko bi ti vedela, kako je to hudo! (?)˝ in ˝Ja, ko bom še enkrat zanosila, bom tako naračunala, da bom šla lahko poleti na dopust. Ti sploh ne veš, kako to zgleda.....˝. Ma, ja, seveda!!!!!!! user posted image   Take stvari mi pa ˝odnesejo pokrov˝ in potem tudi ˝kakšno pametno˝ prijavim in je takoj ˝surla˝ do tal!

Imam eno zelo dobro prijateljico, ki je rodila januarja. Ko je zanosila, sem bila ˝tako-tako˝, ampak vesela, da ji je takoj uspelo, ker je že prej imela razne ˝probleme in dogodivščine˝. In sem bila malo v dvomih, kako bom jaz to prenašala... Vendar, ona je človek, ki je to sprejela kot NOSEČNOST, ne kot BOLEZEN in potem sva se celo poletje in jesen imeli prav fino. Ona je povedala, kaj se ji dogaja, jaz sem jo kaj vprašala, pa ona mene. Nikoli pa ni bilo stvari v stilu zgoraj povedanega. In ko se ji je bližal PDP sem komaj čakala, da pride malo bitje - včasih sem imela občutek, da še bolj kot ona user posted image  . In ko je njen mož poslal sporočilo: ˝Pred par minutami sva dobila.....˝ sem bila tako zelo vesela kot pred tremi leti zase. Moj mož pa me je samo čudno gledal user posted image  - kar ni mogel verjeti, da sem tako zelo vesela! Resnično! In potem sem ugotovila, da je bilo to to - nobenega vsiljevanja, prepričevanja in tudi jaz se ob vsem skupaj nisem ves čas spraševala: ˝Bo meni še kdaj dano to?!!˝.

To je samo moje mnenje in moji občutki. In, ja, vem, da včasih preveč razmišljam user posted image  , analiziram user posted image  .... Ampak, včasih je tudi tako prav. A ne?

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2006 18:37:39   
lučka 25
Se podpišem pod ily! Prav tako jaz doživljam vse skupaj. Vendar jaz sem predhodno, preden sva povedala domačim morala ob vsakem obisku, praznovanju, ... poslušati npr. "Kaj pa vidva čakata?", "Še malo pa boš 30, pa še kar nič, a kaj mislkita naredit?", al pa "Gremo malo na sprehod čez cesto, kjer je tista zgradba, vesta imenuje se porodnišnica. Tam so pa dojenčki. Bosta mogoče pol še vidva kaj razmišljaja o tem". Pa starši so bili "nežni" (ne predolgo časa čakat, da ne bodo težave,...), ampak svak je imel pa ta hude komentarje. Ampak sedaj smo to rešil in je mir. Privoščim pa tudi jaz vsem, čisto zares! Ker vsak, ki dela na user posted image  se trudi in si ga močno žeili, ampak eni majo srečo, da jim uspe v 1, drugi pa na to še čakamo.

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?