|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme Radenci - h. Radin vs. Izvir
16.6.2006 20:39:24   
TVN
Ojla!

Mi gremo v Radence, na izbiro imamo hotela Radin ali Izvir, oba 4*. Je kdo že bil tam? Kateri hotel je boljši? Imamo 9-mesečno punčico in bo torej zraven v sobi v prenosni posteljici - a je kakšna razlika v velikosti sob? Na njihovi spletni strani je žal zelo malo podatkov in slik, tako da si ne morem kaj veliko pomagat.

Vsaka informacija je dobrodošla, tudi glede bazenov in vsega ostalega, saj tam še nikoli nismo bili.

Hvala, hvala! Pa, pa!

*** Imejte se lepo! ***
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme Radenci - h. Radin vs. Izvir
16.6.2006 22:06:05   
beti 1
Mi smo bili v Radinu preden so ga prenovili in v Izviru. Jaz ti vsekakor priporočam Izvir, sodoben, lep hotel, lepo opremljen, sobe sicer niso največje, ampak je zadosti prostora za otroško posteljico. Je sicer dalj od restavracije, ampak zato bližje bazenu. Imajo samo en mali res otroški bazenček, ki zna biti nevaren za pogumneže, ki so ravno dobro shodili, ker ima dno naklon. Igrač za v vodo pa nimajo, jih je fajn vzet s sabo. Ob bazenu je tudi igralnica, če malo pogledaš jo boš našla, notri je bila, ko smo bili nazadnje tam samo še miza za namizni tenis, je pa notri bistveno bolj mirno kot ob bazenu in user posted image  lepše spijo. Z vozičkom ti dovolijo povsod in so nasploh zelo prijazni do mladih družin, prav za pohvalit. Mi smo šli letos z dvemi otroci in so nam brez da bi kaj spraševali, za ceno normalne sobe dali apartma, tako da je starejši sam spal na raztegljivem kavču. Tam smo bili dvakrat, obakrat zelo zadovoljni. Tudi hrana v barčku ob bazenu je zelo spodobna, saj jo vozijo iz hotelske restavracije (je pa bistveno cenejša!?)
Če te še kaj zanima pa vprašaj.

lp

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2006 20:03:31   
Anonimen
Radin je najboljšiuser posted image

(odgovor članu beti 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2006 9:39:17   
arielca
Radin je res super! Smo bili tam za prvomajske in gremo tja tudi za poletni dopust (oz. na družinsko poročno potovanje).
Soba je dovolj velika, tako da smo imeli notri voziček in prenosno posteljico.

Uživajte!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2006 20:58:16   
TVN
Ja, hvala vsem, čeprav ste me povsem zmedli. In kam naj grem sedaj, ko ste vse tako pohvalile oba hotela?! user posted image

Glede bazena ne bo problema, ker še ne hodimo, igračke bomo pa vzeli s seboj, hvala za nasvet. Prehrano imamo all inclusive, vendar ne vem (to bo preverila na licu mesta), če to pomeni, da se lahko prehranjujem v hotelu in v bazenski restavraciji...

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2006 21:01:51   
Sulfinija
Oba hotela sta res super.Jaz bi šla na tvojem mestu v Radin.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2006 14:02:29   
Mojca20
Mi smo bili v Radinu. Super. Velike sobe, pa tudi od gostov sem slišala da so sobe v Radinu večje kot v Izviru. Je pa res, da pa Radin klime ni imel, Izvir pa.

Če bi še enkrat izbirala, bi izbrala RADIN!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?