beti 1 -> RE: Terme Radenci - h. Radin vs. Izvir (16.6.2006 22:06:05)
|
Mi smo bili v Radinu preden so ga prenovili in v Izviru. Jaz ti vsekakor priporočam Izvir, sodoben, lep hotel, lepo opremljen, sobe sicer niso največje, ampak je zadosti prostora za otroško posteljico. Je sicer dalj od restavracije, ampak zato bližje bazenu. Imajo samo en mali res otroški bazenček, ki zna biti nevaren za pogumneže, ki so ravno dobro shodili, ker ima dno naklon. Igrač za v vodo pa nimajo, jih je fajn vzet s sabo. Ob bazenu je tudi igralnica, če malo pogledaš jo boš našla, notri je bila, ko smo bili nazadnje tam samo še miza za namizni tenis, je pa notri bistveno bolj mirno kot ob bazenu in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] lepše spijo. Z vozičkom ti dovolijo povsod in so nasploh zelo prijazni do mladih družin, prav za pohvalit. Mi smo šli letos z dvemi otroci in so nam brez da bi kaj spraševali, za ceno normalne sobe dali apartma, tako da je starejši sam spal na raztegljivem kavču. Tam smo bili dvakrat, obakrat zelo zadovoljni. Tudi hrana v barčku ob bazenu je zelo spodobna, saj jo vozijo iz hotelske restavracije (je pa bistveno cenejša!?) Če te še kaj zanima pa vprašaj. lp
|
|
|
|