Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: igre, ki smo se jih igrali starši 28.1.2008 12:00:57
|
|
|
|
dskubin
|
OF brez gibanja, brez smejanja, ena roka, ena noga, poljub, pozdrav, križem rok, križem nog, dotik srca, dotik tak,okoli sveta, okoli morja in žogica pade na Mi smo se šli tako: OF brez gibati brez smejati z eno roko z drugo roko z eno nogo z drugo nogo ploskam spredaj - zadaj poljub pozdrav križem rok križem nog dotik srca dotik tal okoli sveta okoli morja in žogica pade na tla
|
|
RE: igre, ki smo se jih igrali starši 29.1.2008 17:54:04
|
|
|
|
Mojc
|
Pa zvezde metat! (ko je eden zasukal drugega, ta je pač padel, pri tem se je moral pa spremeniti v tisto stvar, ki jo je prvi rekel. Npr. stol. In potem je ta hodil od enega do drugega in poskušal, kdo je boljši. Tistega, ki je izbral kot najboljšega, je v naslednji rundi sukal)
|
|
|
|
RE: igre, ki smo se jih igrali starši 29.1.2008 23:15:08
|
|
|
|
notranjka
|
Mi smo se pa OE igrali tako: OE brez gibe brez smeje ena roka ena noga poljub pozdrav dotikanje tal okoli sveta in žoga naj pade na tla. Pa še eno, ki se ravno tako meče žogo v steno: Moja mladost (normalno vržeš žogo) gre skozi most (žogo vržeš pod eno nogo) skače (poskočiš vmes) pleše (roke daš v bok in eno nogo na stran in takoj skupaj) se vrti (se zavrtiš) se utrudi (žoga pade na tla) in zaspi (Roke daš skupaj in jih nakažeš, kot da zaspiš)
|
|
|
|
RE: igre, ki smo se jih igrali starši 30.1.2008 21:14:03
|
|
|
|
pikapolona2
|
kaj pa trgovino...ko je bil eden prodajalec eden kupec vsi ostali smo bili pa ...ali klavirji.....ali pa radii. Potem je pa kupec hodil od enega do drugega pa je prižigal in ugašal radie menjaval postaje...vse to je delal tako da je pritiskal na nos, cukal za ušese.....joj kolk smo se smejali zraven
|
|
|
|
RE: igre, ki smo se jih igrali starši 30.1.2008 21:30:26
|
|
|
|
pravljica
|
naši se zdaj igrajo LJ - CE - MB drugač je blo pa poln enih pesmic s ploskanjem z rokami...pa se ne spomnim besedil tale "ande de lejdi" pa en ten tenera ipd. ...johm marion se še pa zdaj radi igramo gumitvista še pa zdaj ne znam
|
|
RE: igre, ki smo se jih igrali starši 31.1.2008 12:20:23
|
|
|
|
flikflak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko - pa še eno igro, ko se neke kazni delijo (nakaj šteješ miže, potem ko se ustaviš pa rečeš:"Tisti, ki je, naj npr. naredi 10 počepov) kot najstniki smo se šli to s poljubljanjem - vem, da ima igra neko ime, samo se ne morem spomniti A ni to TOVOR GRE,NAJ LE GRE
|
|
|
|
RE: igre, ki smo se jih igrali starši 1.2.2008 21:48:26
|
|
|
|
kaya2007
|
tisto z rokami in elastiko se je pri nas reklo "posteljice (postlce?) polagat". pojma nimam zakaj tko kako je pri zemlji krast, če se prav spomnim vržeš palico v eno polje in potem tečeš ven, preden soigralec pobere palico-ki jo potem meče in če te zadane, ti lahko vzame del zemlje?? in kako gre tisto ploskanje: reci mož mož mož, reci žena žena žena, reci mož, reci žena, ki sta skupaj poročena...drugih kitic se pa ne spomnim
|
|
|
|
RE: igre, ki smo se jih igrali starši 16.3.2008 22:10:04
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: flikflak IZVIRNO SPOROČILO: nejcko - pa še eno igro, ko se neke kazni delijo (nakaj šteješ miže, potem ko se ustaviš pa rečeš:"Tisti, ki je, naj npr. naredi 10 počepov) kot najstniki smo se šli to s poljubljanjem - vem, da ima igra neko ime, samo se ne morem spomniti A ni to TOVOR GRE,NAJ LE GRE Jaaaaaaaa, točno Hvala!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?