Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rahla črtica - še nizek hormon 14.6.2006 8:16:11
|
|
|
|
enaena
|
Haj , imam ima par dilem - upam, da mi boste lahko kaj pomagale... Čez en teden imam napovedano laparoskopijo Ovulacijo sem čutila 18. in 19. dan ciklusa V drugem delu ciklusa jemljem Dabroston. V zadnjih dnevih sem naredila kar nekaj BC mini testov: 27. dan negativno 28. dan negativno 29. dan zjutraj rahla črtica vendar šele po 20 min še isti dan sem šla dat kri in rezultat bHcg = 12,87 potem naredila enega še popoldne in zopet rahla črtica vendar šele po 15 min 30. dan - to je danes zjutraj zopet rahla (mogoče za odtenek močnejša črtica) čez 15 min Ko sem dobila rezultat krvnega testa, sem klicala ginekologa in ga vprašala kaj pomeni rezultat mi je rekel, da je to negativno , jaz pa sem tu na ringarajo brala, da kar je nad 5 je že pozitivno?? Ali se bhcg lahko poveča tudi iz kakšnih drugih razlogov?? Zdaj ne vem ali naj še naprej jemljem Dabroston ali pa naj preneham, z namenom da uravnam menstruacijo pred operacijo (operacija mora biti takoj po M) Kdaj naj ponovim test, katerega naj delam, kdaj naj grem ponovno dati kri? Najbolj čudno mi je, da n. znakov nimam nobenih, le prsa imam napeta. BT zjutraj imam sicer še povišano, a je to lahko še vedno od Dabrostona ... Če katera lahko kaj svetuje bom hvaležna ...Hvala za vaše odgovore enaena
|
|
|
|
RE: rahla črtica - še nizek hormon 14.6.2006 8:49:31
|
|
|
|
emaa
|
Hormon med 5 in 40 je suspektiven, torej sumljiv, kar pomeni, da si ali nisi noseča. Ti kar jemlji dabroston, ker verjetno si noseča, z novim krvnim testom pa počakaj do petka, še bolje pa nasledni ponedeljek, pa bi ti moralo že lepo pokazati, da si noseča.
|
|
|
|
RE: rahla črtica - še nizek hormon 14.6.2006 9:06:22
|
|
|
|
KODA
|
V moji prvi nosečnosti,je bil hormon tudi nizek.Črtica do 7 tedna,je dobesedno se samo zasvetila in izginila,pa še to bolj svetla.Tadrugič,je pa po dveh dneh zaostanka,bila ful močna črtica. Počakaj in še pojdi pregledat kri,čez nekaj dni.To je najbolj sigurno. Držim pesti,da ti uspe.
|
|
RE: rahla črtica - še nizek hormon 14.6.2006 10:39:02
|
|
|
|
mala maja
|
jaz sem imela krvni izvid 10.5 in mi je tud rekla da nisem noseča, na romedu pa so bile vidne rale črtice, na UZ nič.Dabroston pa sem jedla še naprej(čeprav sem ga jaz dobila ker naj bi mi le ta tako kot tebi uravnal menstrualni ciklus). Sem pa skoraj naredila katasrofo ker me je hotla poslat na čiščenje pa sem jo komaj prepričala da počakava še 14 dni. Čez 14 dni je bila vidna dobra črtica in nisem šla več na krvni test Tudi na UZ se je videl . Mislim da si noseča in ti kar lepo papcaj tabletke test pa naredi v ponedeljek. takrat bi se moralo že kaj vidt.
|
|
|
|
RE: rahla črtica - še nizek hormon 14.6.2006 15:33:14
|
|
|
|
kamelca
|
Pozdravljene! A so ti testi Romed zanesljivi? Pri meni je taka situacija, da sva prejšnji mesec z možem drugič poskusila na . Na dan ko bi morala dobiti M sem imela rjav izcedek, ampak sem kljub temu naredila kasetni test Romed in mi je pokazal rahlo črtico. Nakar sem popoldan test ponovila z CB in je bil negativen. Drug dan sem poskusila še z testom First sign in tudi ta je bil negativen. Naslednji dan pa sem dobila M. Ker mi pa nekaj v meni ne da miru sem pa danes 2 dni po M naredila test z Romed (trakec) in se je spet pokazala rahla roza črtica. Nimam pa nobenih znakov nosečnosti, pa še M je bila. Naj omenim, da je moja mami, ko je zanosila z menoj tudi imela prvi mesec še menstruacijo tako, da so ji zaradi tega narobe zračunali tudi datum poroda. Rodila sem se en mesec prej sicer donošena težka 3500 g in 50 cm velika. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: rahla črtica - še nizek hormon 15.6.2006 9:50:34
|
|
|
|
enaena
|
Prosim ne se mi smejat, ampak jaz sem čist nestrpna... Včeraj popoldne sem naredila First Sign in po 10 min se je že prikazala rahla črtica, po nekaj več časa se je črtica okrepila - a še vedno niti približno močna kot kontrolna črtica... ... Danes zjutraj sem zopet naredila 2 testa: BC mini - po 6 min rahla črtica, po 15 min že močnejša od enakega testa včeraj BC plus (ki zazna 25 hormona) - po 10 min rahla črtica Dileme sploh ni - črtice SO... zdej me samo skrbi vrednost hormona v krvi Še enkrat bi samo vprašala - ali nosečniški testi pokažejo drugo črtico iz kakršnih koli drugih razlogov - razen nosečnosti? Sm čist iz sebe od veselja ... to je zdaj že 5 pozitivnih črtic ... Ker ne bom zdržala bom šla jutri najverjetneje spet na krvni test... Držite pesti plliz, da mi ne bo treba na operacijo in da nama je po 15 mesecih truda res končno uspelo... enaena
|
|
|
|
RE: rahla črtica - še nizek hormon 15.6.2006 11:37:02
|
|
|
|
pot
|
Kaj pa če počakaš vsaj še do dveh dni pred operacijo in greš potem še 1x na krvni test? Takrat bo tudi hormona že več. Saj testi so zdaj pokazali +, tako, da najbrž si noseča. Čestitke in poročaj.
|
|
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 19.6.2006 15:38:49
|
|
|
|
enaena
|
Haj drage moje ! Danes je bil rezultat bHCG v krvi 258 (to je 6 dni po prvem rezultatu 12,78). Za 17 dan po O je mislim da OK rezultat ! Z veseljem torej sporočam, da sem tudi jaz končno SREČKA NOSEČKA !! Hvala za vso vašo podporo in tudi vsem želim, da čimprej občutite takšno srečo enaena
|
|
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 19.6.2006 15:46:22
|
|
|
|
lana38
|
ČESTITAM!
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 19.6.2006 17:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke! Sedaj pa le uživaj v nosečnosti!
|
|
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 19.6.2006 17:14:56
|
|
|
|
pot
|
Čestitke!!! Se je splačalo počakat, kajne?
|
|
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 19.6.2006 19:36:02
|
|
|
|
lučka 25
|
Čestitke, pa uživaj v nosečnosti in potem z !
|
|
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 19.6.2006 21:24:22
|
|
|
|
x_srečka_x
|
ČESTITKE SREČKA LEPO NOSEČNOST
|
|
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 20.6.2006 5:12:32
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Česttike
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 20.6.2006 7:46:49
|
|
|
|
tejčica
|
Čestitke ! Želim ti lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 20.6.2006 7:58:50
|
|
|
|
ALJA75
|
BRAVOOOOOO! ČIMVEČ POZITIVNIH TRENUTKOV!!!
|
|
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 24.6.2006 10:15:45
|
|
|
|
iwa
|
Super!Čestitam!
|
|
RE: močna črtica - zrastel hormon 24.6.2006 16:10:55
|
|
|
|
VITA74
|
Čestitam Uživaj vseh 9mesecev... srečno
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?