|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah me je...
12.6.2006 18:03:35   
milla
prosim za nasvet:
že dve noči zapored čutim bolečino kot menstrualne krče, ki se počasi preseli v križ in po nekaj minutah popusti. Potem se pojavi približno še trikrat. Danes sem zato šla na pregled. Ginekolog je rekel, da sem še sicer zaprta, da pa ima otrok glavico že zelo nizko. Ko sem mu povedala za bolečine je rekel, da to ne pomeni nič dobrega in da moram strogo mirovati.
Mislite, da so ti popadki že pravi? Zraven tega čutim že par dni otrdevanje trebuha.
Sem v 32 2/7 tednu- ali je že vse to prezgodaj? Zjutraj, ko se zbudim me tudi obupno bolijo kolki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah me je...
12.6.2006 18:08:02   
Lana_s
Jaz sem prve popadke res čutila kot menstrualne krče. Upoštevaj nasvet ginekologa in res počivaj. 
Upam, da bo user posted image še malo počakal in se mu ne bo tako mudilo na svet.  Če ne pa so tudi z 28-timi tedni že rodile ali še celo prej pa je bilo vse vredu. Ti samo počivaj in misli na vse najboljše. Držim pestiuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2006 18:41:35   
Anonimen
Kdaj imaš pa ponoven pregled? Jaz bi na tvojem mestu šla kar čez kakšen dan ali dva nazaj, pa rekla, da mi pogosto otrdeva trebuh, tudi če mi ne bi. Naj pogledajo, kaj se dogaja. Ker če boš rodila kmalu, ti morajo dati verjetno injekcijo za razvoj otrokovih pljučk. Vprašaj spotoma, ko boš tam, kako je s tem.

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2006 19:03:55   
Alisa
Milla tudi jaz sem imela oz. še kar čutim te krče že dobre 2 dni pa sem bila danes na pregledu pa mi je rekel podobno kot tebi. Se pa maternica intenzivno počasi pripravlja in bomo očitno to nekatere čutile bolj kot druge.
Počivaj tko kot so ti naročili pa zdrži čim dlje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2006 22:02:17   
lelaval
Jaz sem tako čutila popadke. A ne tako dolgo, kot navajata.
Baje pa se telo cel 9. mesec pripravlja na porod, ki se kaže v obliki lažnih popadkov - verjetno tako, kot vidve navajata. Morda pa res ene tega sploh ne čutimo, druge pa zelo. user posted image
Jaz bi šla čim prej nazaj k G, če bi se še ponavljalo - da vaju vsaj pomiri. Če pa je svetoval čim več počivanja, pa se tega le držita (govorim iz lastnih izkušenj).
Držim pesti, da bo vse vredu. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2006 10:27:11   
Jasmina25
Ojoj!
Join the club! Jaz sem na istem. Noseča sem 36. tednov in se ta mali tudi po mojem že intenizivno pripravlja. Na momente imam trebuh kot prenapihnjeno košarkaško žogo, da o krčih, ki jih imam včasih sploh ne govorim. Sicer pa gremo jutri na CTG in pregled pogledat kaj se dogaja.
Punce, samo zdržat moramo, saj nas je vse po mojem malo strah. Sicer pa, saj ne gremo na žur, ampak rodit :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2006 11:25:08   
milla
Hvala punce za nasvete!
Alisa v katerem tednu pa si?

(odgovor članu Jasmina25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2006 20:51:03   
anne
Tudi jaz sem med nosečnostjo točno v tem tednu ko si ti sedaj čutila kot nekakšne menstrualne krče. Nisem si delala skrbi ker so bili zelo rahli, pa trebuh mi je tudi mal otrdeval. Pol sem pa 1 dan 33 tedna rodila.

Jan še ni imel popolnoma razvitih pljučk in ni mogel samostojno dihat. Ampak so ga porihtali in je vse  bilo ok.

Če ti pravi zdravnik počivat, ti intenzivno počivaj, leži. Pa ne bi bilo slabo kakšnega ctg- je naredit.

Srečno!

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?