|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   animiranje dojenčka
9.6.2006 14:18:52   
Anonimen
Lep pozdrav!
Imam 4-mesečnika in mu seveda že ponujam igračke (ropotuljice, plišeki, žive barve, itd..), ampak ga nekako nič kaj ne interesira. Včasih ga dam pod most z igračami, se na veliko smeji obrazkom...ampak ga tudi kmalu neha zanimat.
Kake dva dni opažam, da se dostikrat kam "zagleda", kot se mi odrasli in nekako mi včasih deluje kot da je zdolgočasen.
Recimo na veliko se smeji, ko se gleda v ogledalo, pa še to mu je zdaj že dolgočasno.
Sploh ne vem kako ga naj animiram, izgubljam voljo, ker imam kar občutek krivde, če ga enostavno pustim, da gleda v zrak.
Kaj menite.
Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: animiranje dojenčka
9.6.2006 14:28:27   
muki1
jAZ SEM NEKJE V TEM ČASU, MORDA MALO POZNEJE, NAREDILA FUL SLIKIC. čE POZNAŠ TISTE PISANE OKVIRČKE IZ iKEJE, KO STA DVA PO DVA SKUPAJ PAKIRANA...NO, IMELA SEM JIH KAR VELIKO RDEČIH, PA SEM RAZREZALA DARILNE VREČKE..... joj oprostite za pisavo. Šele zdaj sem ugotovila, da so velike črke, pa se mi ne da popravljat user posted image
No, skratka, v te okvirčke sem dala slikice izrezane iz darilnih vrečk, ki so res pisane in vseh sort, pa sem ji to včasih nastavila, da je malo gledala. Pa ta otroški mostiček je fina zadeva, moja se je ful z igračami na tem mostičku pogovarjala.
Sicer pa ko mu bo dolgčas, se bo dojenček itak jokal, brez skrbi. Taki mali se ful zatopijo že v opazovanje svojih rokic.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
9.6.2006 14:31:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 14:45:57   
Anonimen
Mala Mič se niti pod razno ni igrala s tistimi igračami, ki so 3+ pri tej starosti...."Potegnile" so ji šele kakšna dva meseca kasneje....

Pri tej starosti smo jo dajali v lupinico:
Oboževala je copatke oz. čevlje na svojih nogah.
Na nosilo od lupinice smo ji obesili po eno različno igračo.

Pred ogledalom se je pa menjala cela naša družina (razen nje), tako navdušena je bila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 18:13:39   
trdozimc
Poskusi ga dati k sebi v naročje in mu kaži revije (kake z živimi barvami ali obrazi), ali pa ga z vozičkom postavi pod drevo, ker ful uživajo, ko gledajo listke. Drugače pa je naš tudi zelo nezadovoljen, če se skozi nekaj ne dogaja. user posted image  LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 20:30:42   
tina104
Ljudje so v tej starosti dojenčku veliko bolj zanimivi kot igrače. Če je zadovoljen, da gleda v strop ipd., potem ga pač pusti, da gleda tja. Če pa joče in vidiš, da bi rad nekaj več, potem pa ga lahko nosiš in mu razlagaš, kaj vidita, pa v naročju lahko z njim sediš tako, da ti leži na kolenih, ti imaš kolena rahlo privzdignjena, on gleda tebe (upam, da razumeš, kako mislim), pa mu kažeš kake igrače ali pa mu poješ, se pogovarjaš z njim. Lahko tudi plešeš z njim.

Od igrač so jim ponavadi v tej starosti najbolj zanimive igrače, ki se svetijo in ki oddajajo zvoke. Naš je bil star 4 mesece okrog božiča in mu je bilo najbolj zanimivo opazovat lučke na smrečici.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 20:54:07   
renan
Saj se vendar ne more nonstop smejat. ti ga kar pusti, če se zagleda. Pomeni, da počiva. naš je po takem mirovanju ponavadi zaspal. pred enim mesecem je večkrat tako mirno opazoval svet, zdaj pa le še včasih. sčasoma bodo tudi tvojega začele zanimati ropotuljice, boš videla.

lp, Renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2006 21:41:32   
irena111
tudi moj user posted image se velikokrat zagleda ali pa le mirno lezi in opazuje okolico. ce ne jokca pomeni da je zadovoljen in rabi tudi malo svojega miro. jaz sem z njim najraje veni, s prijatelji vsak mu kaj govori ga malo pocarta in pozgecka in je ful zadovoljen. a kmalu postane utrujen in se zacne s svojimi rokicami ukvarjat. v glavnem jaz sem z njim najraje zunaj.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2006 21:44:35   
natalia
moja tudi včasih samo zamišljeno gleda, pa jo pustim, ji že paše. ko pa bi rada akcijo, pa tak rabi 10 ljudi okrog sebe, da jo animirajo in se delajo norca iz sebe.user posted image

najraje gleda knjigice, pisane, revije, obraze, vrečke, copatke in nogavičke...

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?