|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ka pomeni gestacijska starost
8.6.2006 10:45:26   
mirjanajelenko
zanima me kaj pomeni gestacijska starost
v reviji nosečnica sem zasledila:
primer:
32 teden
gastacijska starost 30 tednov
a mi lahko katera to razloži

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ka pomeni gestacijska starost
8.6.2006 10:53:11   
emaa
Kolikor vem je gestacijska starost dejanska starost ploda. Kar pomeni, če si 32. tednov noseča, je plod star 30 tednov.

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2006 10:53:47   
LUNA06
Ojla!
Se mi zdi, da približno vem.Tvoja user posted image  se šteje od prvega dneva zadnje user posted image , dejansko pa si zanosila cca. 2T kasneje, v času ovalacije.Tu je torej razlika teh dveh tednov, torej noseča si 32T, plod (gestacijska starost) pa je dejansko star 30T.

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2006 11:28:31   
Alisa
Tako je kot sta ti že punci povedali. Gestacijska starost je starost ploda. Nosečnost se pa šteje od prvega dne zadnje menstruacije.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2006 12:45:34   
MALINČICA
Zdaj pa sem zmedena, v moji materinski knjižici pa je napisano pod Gestacija, dejanski tedi nosečnosti. In je napisano tudi tako, da sem sedaj na zadnjem zdr. pregledu bila noseča 17t 2d, v knjižico pa mi je napisal 18t, je pa res rekel, da sem bolj v devetnajstem tednu, kot v osemnajstem, glede na položaj maternice, ker je že visoko glede na razdaljo od popka in sramne kosti.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 10.6.2006 12:46:11 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2006 15:59:11   
altati
Gestacijska starost je starost ploda po dejanksi velikosti, razvitosti... Lahko odstopa od časa nosečnosti  (plod je lahko večji ali manjši).

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 20:50:11   
maksa
gestacijska starost je starost ploda, nima veze z samim razvojem ploda. Razlika z tedni nosecnosti pa zato,ker traja 14 dni, da se dejansko vgnezdi v steno maternice.
ko se jajcece oplodi ta potuje se 14 dni po jajcevodih in se takrat nekje vgnezdi. Zato v teh 14 dneh (ali manj!!!) clear blue ali testi v laboratorijih pokazejo -, ti si pa lahko ze noseca. testi pac pokazejo ko je ze vgnezdeno.

in ko se vgnezdi se nas plod zacne razvijati (prej to sploh ni plod ampak je oplojeno jacece!), dejansko si pa noseca od oploditve.
nima tudi nobene veze z menstruacijo, ker jaz je sploh nisem imela 3 mesece predno sem zanosila.

sedaj sem noseca 30 tednov in pricakujeva puncico!!!
brcike

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?