|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hitri odgovor prosssiiimmmm
7.6.2006 11:02:22   
Anonimen
zdaj sem naredila test nosecnosti ( ROMED) testna crta je kar vidna  jaz jo vidim ce bi jo lahk slikala bi vam jo kar z veseljem poslala, kontrolna je pa cist rdeca testna pa roza rdece barve in je zares vidna, al je pokazal prav?  ker se ze nekaj casa trudima , M nimam redne  vsakih 38 do 40 dni , danes je tocno 2 meseca in en dan kak je ni , nobenih znakov za M nimam. ze nekaj casa pa mam samo bradavicke trde in na dotik bolece, zadnja M pa je bila 6 aprila nisem, prej delala nobenih testov zaradi razocaranja in zdaj sem sla in ga kupila in , naredila ker me zanima ker sem bila v dvomih, drugih nosecniskih znakov ni . aja se to iz zelodca mi kar zaudarja , ker tega tud prej ni bilo al sem noseca. zdaj kar grem  k G ker jo mam kar blizu da se potrdim. prej ko sem delal teste noben mi ni nic nikoli pokazo nobeno crtico sem kontrolne, zdaj sem sama moz dela in sem se zatekla k vam prosim za vase mnenjeuser posted image  sem ze vesela kaj pa ce je lazno? lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hitri odgovor prosssiiimmmm
7.6.2006 11:07:51   
sonchek
Pomoje si NOSEČA!!!!
in si zdaj srečka user posted image !!!!
Čestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 11:10:31   
manetka
Pommoje tole ni nič lažno in siuser posted image , testna je ponavadi svetlejša, vsaj pri meni je bila tudi, ker gotovo še ni toliko hormona.. važno je da se je pokazalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2006 11:15:55   
kasija78
Vse kar opisuješ vodi k zaključku, da si noseča. Posebaj glasno za to navija user posted image , ki je lahko roza ali svetla ali karkoli, samo da je. Namreč svetlost črtice govori o količinski prisotnosti nosečniškega hormona, torej si lahko bolj ali manj noseča, ne pa ne-noseča. Povsem razumem, da po dolgem čakanju ne moreš verjeti. Za svoj lastni mir greš lahko na krvni test. V lj ga opravlja adrialab in stane 3100sit. Enkrat je bil na tem forumu objavljen seznam laboratorijev drugje.
Po moje ti lahko kar čestitam!

lp, kasija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
7.6.2006 11:30:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2006 11:37:50   
jasnika
tud jaz mislim da si nosečka, da pa ne boš v dvomih pa naredi še en test, samo milim da ni potrebe, jaz ti bom karuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepo nosečnost ti želim
lpuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2006 13:32:50   
Anonimen
ja zdaj sem prisla od G, jaz sem ji kar nesla test rekla je da sem sigurno, zdaj je rekla da delamo ultrazvok bi bilo nepotrebno ker se nebi vidlo nic, tak da bomo pocakali na ultrazvok do petka,  pravi da nerabim delati vec testa ker toti vsaj njej zadostuje. in sem srecna nervozna , nemorem vam opisat kak sem vesela ,.... hvala vsem od srca za vse hvala lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2006 14:25:23   
DORI
Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2006 15:01:16   
x_srečka_x
jaz tudi mislim da si user posted image  iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2006 15:15:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2006 17:36:47   
iwa
ČEstitam, SIJAJNO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa zdravo user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2006 20:11:07   
mala zirafa
Iskrene čestitkeuser posted image user posted image Sporoči nam tudi PDP.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2006 20:22:44   
Anonimen
Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2006 20:58:45   
Lana_s
Superuser posted image user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.6.2006 15:33:09   
zaljubljena23
user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.6.2006 23:18:53   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.