Anonimen -> hitri odgovor prosssiiimmmm (7.6.2006 11:02:22)
|
zdaj sem naredila test nosecnosti ( ROMED) testna crta je kar vidna jaz jo vidim ce bi jo lahk slikala bi vam jo kar z veseljem poslala, kontrolna je pa cist rdeca testna pa roza rdece barve in je zares vidna, al je pokazal prav? ker se ze nekaj casa trudima , M nimam redne vsakih 38 do 40 dni , danes je tocno 2 meseca in en dan kak je ni , nobenih znakov za M nimam. ze nekaj casa pa mam samo bradavicke trde in na dotik bolece, zadnja M pa je bila 6 aprila nisem, prej delala nobenih testov zaradi razocaranja in zdaj sem sla in ga kupila in , naredila ker me zanima ker sem bila v dvomih, drugih nosecniskih znakov ni . aja se to iz zelodca mi kar zaudarja , ker tega tud prej ni bilo al sem noseca. zdaj kar grem k G ker jo mam kar blizu da se potrdim. prej ko sem delal teste noben mi ni nic nikoli pokazo nobeno crtico sem kontrolne, zdaj sem sama moz dela in sem se zatekla k vam prosim za vase mnenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sem ze vesela kaj pa ce je lazno? lep pozdrav
|
|
|
|