|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barbat na Rabu?
29.5.2006 20:58:33   
Jessy
Imamo že plačan dopust na Rabu v kraju Barbat. Ali je kdo že bil tam? Zanimajo me predvsem plaže in senca, ker bomo imeli 1 leto staro hčerko s seboj. Vem, da sem se pozno spomnila za to vprašanje, ampak bi bila rada vsaj pripravljena na to, kaj lahko pričakujem!

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barbat na Rabu?
29.5.2006 21:22:21   
Jančika_
Celo otroštvo in puberteto sem počitnice preživljala na Barbatu. Plaž je kar nekaj, čeprav se zadnje čase menda nekateri grejo "privat" plaže in težijo. Najboljše se je pa z avtom zapeljat nazaj proti trajektu na Pudarico in vzeti s sabo senčnik. Tam je ful lepa plaža. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 21:55:10   
borovnička
Se strinjam z Jančiko. V Pudarici je čudovita plaža, vendar bolj majhna, zato, če se boste hodili tja kopat, je fino zgodaj zjutraj odpeljat tja brisače in senčnik, da boste imeli prostor. Drugače je pa ogromno "divjih" plaž. Avto se pusti ob cesti in se samo sprehodi do morja par metrov. Tam je pa nekaj sence, pa tud gužve ni. Če vam pa plaža ne bo odgovarjala, greste pa vseeno lahko na Rajsko plažo kak dan.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 15:53:29   
tina104
Midva sva bila dve leti nazaj. Sva pa bila res leteča po otoku. Toliko lepih plaž, kot sem jih videla na Rabu, jih nisem nikjer drugje na Hrvaškem. Vse - peščene, mali kamenčki, kamnite. Kolikor se spomnim so tu v Barbatu predvsem take z malimi kamenčki, pa kamnite. Midva sva se kopala vsak dan drugje in mi je tudi ta pudarica bila ekstra všeč. Drugače pa se nisva dosti kopala v Barbatu, ker mi nekak ni bilo ne vem kako všeč, verjetno zato, ker je bilo pokopališče tako blizu - sva imela apartma oz. sobo s pogledom na morje in na pokopališčeuser posted image , ampak poceni pa je bilo. Kaj pa vem, kakih 1500sit po osebi na dan in to avgusta. Pa je bila soba čisto spodobna, z balkonom. Je pa ob plaži senca tu in tam pod kakim drevesom. Pa gužve tu na plažah ni bilo. Zgleda so se vsi vozili kam drugam.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2006 10:00:20   
Mojca20
Mi smo bil i lani v Banjolu, ki je blizu Barbata. Kot pravijo druge, Barbat nima nevem kakšnih plaž, je pa Pudarica res fajn, moraš pa iti zgodaj, da dobiš prostor, saj je plažica majhna.

So pa tudi plaže recimo v Banjolu je peščena v kampu - mivka, potem se zapelješ do rajska plaže, če pa radi hodite peš in raziskujete kot mi, so plaže zelo, zelo lepe, vendar moraš do njih priti peš,.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2006 14:20:54   
helena80
A je bil kdo v bungalovih Suha punta na Rabu? Vaše iskušnje.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?