Barbat na Rabu? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Jessy -> Barbat na Rabu? (29.5.2006 20:58:33)

Imamo že plačan dopust na Rabu v kraju Barbat. Ali je kdo že bil tam? Zanimajo me predvsem plaže in senca, ker bomo imeli 1 leto staro hčerko s seboj. Vem, da sem se pozno spomnila za to vprašanje, ampak bi bila rada vsaj pripravljena na to, kaj lahko pričakujem!

Hvala!

Jančika_ -> RE: Barbat na Rabu? (29.5.2006 21:22:21)

Celo otroštvo in puberteto sem počitnice preživljala na Barbatu. Plaž je kar nekaj, čeprav se zadnje čase menda nekateri grejo "privat" plaže in težijo. Najboljše se je pa z avtom zapeljat nazaj proti trajektu na Pudarico in vzeti s sabo senčnik. Tam je ful lepa plaža. 

borovnička -> RE: Barbat na Rabu? (29.5.2006 21:55:10)

Se strinjam z Jančiko. V Pudarici je čudovita plaža, vendar bolj majhna, zato, če se boste hodili tja kopat, je fino zgodaj zjutraj odpeljat tja brisače in senčnik, da boste imeli prostor. Drugače je pa ogromno "divjih" plaž. Avto se pusti ob cesti in se samo sprehodi do morja par metrov. Tam je pa nekaj sence, pa tud gužve ni. Če vam pa plaža ne bo odgovarjala, greste pa vseeno lahko na Rajsko plažo kak dan.

Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tina104 -> RE: Barbat na Rabu? (31.5.2006 15:53:29)

Midva sva bila dve leti nazaj. Sva pa bila res leteča po otoku. Toliko lepih plaž, kot sem jih videla na Rabu, jih nisem nikjer drugje na Hrvaškem. Vse - peščene, mali kamenčki, kamnite. Kolikor se spomnim so tu v Barbatu predvsem take z malimi kamenčki, pa kamnite. Midva sva se kopala vsak dan drugje in mi je tudi ta pudarica bila ekstra všeč. Drugače pa se nisva dosti kopala v Barbatu, ker mi nekak ni bilo ne vem kako všeč, verjetno zato, ker je bilo pokopališče tako blizu - sva imela apartma oz. sobo s pogledom na morje in na pokopališče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ampak poceni pa je bilo. Kaj pa vem, kakih 1500sit po osebi na dan in to avgusta. Pa je bila soba čisto spodobna, z balkonom. Je pa ob plaži senca tu in tam pod kakim drevesom. Pa gužve tu na plažah ni bilo. Zgleda so se vsi vozili kam drugam.

Mojca20 -> RE: Barbat na Rabu? (1.6.2006 10:00:20)

Mi smo bil i lani v Banjolu, ki je blizu Barbata. Kot pravijo druge, Barbat nima nevem kakšnih plaž, je pa Pudarica res fajn, moraš pa iti zgodaj, da dobiš prostor, saj je plažica majhna.

So pa tudi plaže recimo v Banjolu je peščena v kampu - mivka, potem se zapelješ do rajska plaže, če pa radi hodite peš in raziskujete kot mi, so plaže zelo, zelo lepe, vendar moraš do njih priti peš,.

helena80 -> RE: Barbat na Rabu? (5.6.2006 14:20:54)

A je bil kdo v bungalovih Suha punta na Rabu? Vaše iskušnje.

Stran: [1]