Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... 29.5.2006 18:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 1. razred sem kupila vse na gotovino po različnih knjigarnah (kjer sem pač dobila). Za 2. razred sem vse naročila preko MK in plačala v dveh obrokih. Za 3. razred enako kakor za 1. razred. Letos pa bomo za 4. razred kupili preko naročilnice knjigarne, na tri obroke, in bomo uveljavili še popust od Mervator Pike.
|
|
|
|
RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... 29.5.2006 19:44:43
|
|
|
|
kofetek2010
|
učbenike in delovne zvezke plačamo (mislim, da lahko celo v 3 obrokih) po položnici kar eni knjigarni in po 15.08. nas čaka komplet za dvignit v tej knjigarni, zvezke in ostale potrebščine pa nakupimo kar v Šparu, Marcatorju ali Leclercu
|
|
|
|
RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... 29.5.2006 21:38:00
|
|
|
|
al1*
|
Tudi mi naročimo v šoli, plačamo na tri obroke in stvari ali dvignemo v knjigarni ali pa nas čakajo prvi šolski dan v šoli. Nekaj stvari pa gremo vedno kupit, za dušo: lepe etikete, ovojni papir, mape, beležke,... Te stvari kupimo v Leonardu ali pa v Sparu.
|
|
RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... 30.5.2006 7:30:21
|
|
|
|
tadejaa
|
Učbenike in delovne zvezke naročimo v šoli oz. jih kupimo na dva obroka v knjigarni. Šolske potrebščine pa kupimo v Leonardu, kjer imajo kvalitetne stvari.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?