Kje in kako kupujete šolske potrebščine... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

Anonimen -> Kje in kako kupujete šolske potrebščine... (29.5.2006 18:26:01)

...v DZS-ju ali kje drugje. Kje?
Vse v eni trgovini ali kjer vam je kaj bolj všeč.

Anonimen -> RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... (29.5.2006 18:51:32)

Za 1. razred sem kupila vse na gotovino po različnih knjigarnah (kjer sem pač dobila).
Za 2. razred sem vse naročila preko MK in plačala v dveh obrokih.
Za 3. razred enako kakor za 1. razred.
Letos pa bomo za 4. razred kupili preko naročilnice knjigarne, na tri obroke, in bomo uveljavili še popust od Mervator Pike.

kofetek2010 -> RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... (29.5.2006 19:44:43)

učbenike in delovne zvezke plačamo (mislim, da lahko celo v 3 obrokih) po položnici kar eni knjigarni in po 15.08. nas čaka komplet za dvignit v tej knjigarni, zvezke in ostale potrebščine pa nakupimo kar v Šparu, Marcatorju ali Leclercu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

al1* -> RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... (29.5.2006 21:38:00)

Tudi mi naročimo v šoli, plačamo na tri obroke in stvari ali dvignemo v knjigarni ali pa nas čakajo prvi šolski dan v šoli. Nekaj stvari pa gremo vedno kupit, za dušo: lepe etikete, ovojni papir, mape, beležke,... Te stvari kupimo v Leonardu ali pa v Sparu.

tadejaa -> RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... (30.5.2006 7:30:21)

Učbenike in delovne zvezke naročimo v šoli oz.
jih kupimo na dva obroka v knjigarni.
Šolske potrebščine pa kupimo v Leonardu, kjer
imajo kvalitetne stvari.

sanasan -> RE: Kje in kako kupujete šolske potrebščine... (31.5.2006 12:51:47)

mi si nekaj učbenikov sposodimo v šoli, nekaj pa jih kupimo in naročimo preko ene papirnice prav tako v šoli in plačamo s 3 položnicami... če pa še kaj manjka pa kar v intersparu, mercatorju...naš ves čas zgublja stvari (ali pa mu ukradejo), tako da na kvaliteto ne gledava več in kupiva takorekoč najcenejše (npr.copati, nalivnik..) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stran: [1]