|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tunizija
29.5.2006 11:55:10   
mamči
Včeraj smo po kalkulacijah, željah prišli na idejo, da bi se letos podali v Tunizijo za 14 dni.
Z mojim dragim sva bila tam pred osmimi leti in je bilo fantastično. Na žalost pa se takrat še nisem ozirala kako poteka dopust pri tistih, ki imajo seboj malčke.
Naj povem, da me poleta ni strah, zdi se mi veliko manj stresno 1.5 ure na letalu, kot pa 5-6 ur ali več na poti s premalim avtom.
Ja pa tako, da sta otroka stara (takrat bosta) 3,5 leta in 10,5 mesecev, šli naj bi prva dva tedna v juliju.
Zanimajo me iskušnje, mnenja,dobrodošli vsi nasveti. Predvsem se sprašujem, ali me naj bo česa strah in na kaj naj bova pozorna.
Malo sem že z iskalnikom brskala in ugotovila, da naj ne iščemo hotela s pod 4 zvezdicami in bolj neskomercializirana se nama zdi celina.
Zavedava se, da dežele ne bova nevem kako užila in nama to niti ni pmembno.
Trenutno se še dojimo, zvečer pa imamo obrok po flaški in zdaj premišljujem : al flaško umit pod tekočo vodo z detergentom, al iz ustekleničene, al vodo iz plestenke prekuhat (doma jo samo pogrejem), al je pametno vzet mini kuhalnik, al bi blo boljše mu dat po žlički grisek (sam tisti pribor moram tud očistit ) torej nimam pojma glede tega user posted image
Pa še vprašanje glede sadja v hotelu - ga je varno dat malčkom ? Sama sem prvič najmanj komplicirala, tud glede vode in edina nisem fasala driske, sam za otroke pa me je strah.

Prosim bilo kako info., nasvete, priporočila. Možnost obstaja tud za dopust v Grčiji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tunizija
29.5.2006 15:10:43   
mamči
Nič info.!? user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 17:01:20   
bebica
Septembra smo bili na Djerbi z 16 mes. user posted image   Flaške in dudo sem mu umivala z ustekleničeno vodo.  Tudi obrazek in zobke sem mu umivala z ust. vodo. Nisem upala reskirat. S sabo sva imela mini kuhalnik, kjer sva segrela vodo in mu za večerjo pripravila mlečno kašico, katera se pripravi samo z vodo. Vzela sva jih s sabo za cel teden. Zjutraj pa je pri zajtrku pil kakav ali mleko, v katero sem mu dala kosmiče oz. medvedke in pododno - kar sem tudi imela s sabo.,
Drugače pri hrani niti nisem komplicirala. Ponudila sva mu, če ni hotel pač ni jedel, drugače je. Razen pri vodi sva bila pa res previdna in se je obrestovalo. Nobenih problemov.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 18:00:04   
mamči
O, hvala ti lepa user posted image

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2006 18:05:36   
baguSka
Mamči v našem hotelu smo mel drisko vsi, od prvega do zadnjega. Nočem te strašit. Hotla sem ti že odgovorit, ampak sm raj počakala, da ti odgovori kakšna mamica. Jst to pač nism. Mogoče bi vseen mau bl pazila, ker drisko na dopustu res ni nč fajn met, sploh pa ne, če jo fašejo malčki.. Uglavnem jst bi upoštevala vse iz zgornjega posta + še dodatna pazljivost, če jima boš dajala še kakšno drugo hrano zajest. Sploh tavečjemu..

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2006 18:22:47   
mamči
Ma ja, saj tega me je ful strah user posted image . Saj pri nas so tud imeli vsi (7 oseb!) razen mene ! Pa jaz sploh nisem nič pazila user posted image  - kot, da bi bila doma user posted image

Pa saj ful nevem. Za mala dva me je strah saj druga ne. Je pa tako, da pravijo, da je v tistih hotelih pod 4 zvezdice bojda malo več možnosti za drisko.
Ma eni hodijo redno z user posted image  pa se imajo cool, jaz pa sem res bolj piclajzlasta, ko se gre za user posted image  user posted image .

Mah, ne vem ne vem.......hvala za opozorilo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2006 21:23:01   
AlenkaE
Mi smo bili z 10 mesečnico 4 tedne v Mehiki- brez problemov.
Sva pa zelo pazila, da ni pila vode iz pipe (tudi umivanje zob), čeprav v hotelu ni bila oporečna. Sadje sem vso lupila.
Pribor za jest sem pa normalno umivala pod tekočo vodo. Vsekakor se pozanimaj v hotelu, kako je z vodo, drugače pa raje vse umivaj z ustekleničeno vodo- tako potem ne rabiš nič prekuhavat.
Midva sva imela sabo plinski kuhalnik, tako da sem ji kar v sobi pogrela mleko za kašice za zajtrk in večerjo, pa še kosilo sem ji kar na kuhalniku skuhala- na okenski polici, ha, ha. Ko je pa zmanjkalo plina, pa ni bil noben problem, da so mi kaj v hotelski kuhinji pogreli ali skuhali. So bili zelo prijazni.
Ampak, pazi, plinsko jeklenko (tisto malo za kampiranje) ti na letališču lahko vzamejo. Nama so eno, ene pa očitno niso videli.
Drugače pa zaradi leta ne kompliciraj. Mi smo preživeli najprej 10 urni let v ZDA in še nato skoraj 3 urni let v Mexico city. Smo bili na koncu zelo utrujeni, ampak dogodivščina je bila pa nepozabna.
Pane pozabi nesti sabo otrokove najljubše kašice!!!!!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2006 21:38:20   
TVN
Ja, skoraj ni več kaj dodati povedanim stvarem. Posebej bodi pozorna na vodo, pa na kakšne ledene kocke v kaki pijači, saj jih delajo iz njihove vode. Mojemu možeku je škodil ravno coctail dobrodošlice, v katerem je bil led. Jaz sem preživela brez posledic, on pa je 3 dni presedel na školjki. Res ne bi bilo dobro, da sem ta micenim kaj zgodi.

Pa še moje mnenje, sedaj po kar nekaj letih izkušenj in po tem, ko sem obredla skoraj cel svet: jaz v Tunizijo s svojo ta malo (ki ima sedaj 8.5 mesecev) ne bi šla. Bi raje izbrala Turčijo ali kaj bolj "evropskega". Tunizijski nivo, pa čeprav sem bila tam trikrat in vedno v hotelih 5* v Hammametu in na Djerbi, se ne more primerjati npr. s turškim ali egiptovskim. Ampak to je zgolj in samo moje osebno mnenje.

Lepe počitnice in čim manj problemov. Pa še to: pred potovanjem stopi do pediatra, da ti predpiše potovalno lekarno. Bolje, da vzameš kaj preveč, kot premalo. Mi smo se ravnokar vrnili s potovanja, vlekla sem celo goro zdravil s sabo, nič nismo rabili, pa vendar je občutek boljši, če veš, da imaš kaj s sabo za pomagat.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?