mamči -> Tunizija (29.5.2006 11:55:10)
|
Včeraj smo po kalkulacijah, željah prišli na idejo, da bi se letos podali v Tunizijo za 14 dni. Z mojim dragim sva bila tam pred osmimi leti in je bilo fantastično. Na žalost pa se takrat še nisem ozirala kako poteka dopust pri tistih, ki imajo seboj malčke. Naj povem, da me poleta ni strah, zdi se mi veliko manj stresno 1.5 ure na letalu, kot pa 5-6 ur ali več na poti s premalim avtom. Ja pa tako, da sta otroka stara (takrat bosta) 3,5 leta in 10,5 mesecev, šli naj bi prva dva tedna v juliju. Zanimajo me iskušnje, mnenja,dobrodošli vsi nasveti. Predvsem se sprašujem, ali me naj bo česa strah in na kaj naj bova pozorna. Malo sem že z iskalnikom brskala in ugotovila, da naj ne iščemo hotela s pod 4 zvezdicami in bolj neskomercializirana se nama zdi celina. Zavedava se, da dežele ne bova nevem kako užila in nama to niti ni pmembno. Trenutno se še dojimo, zvečer pa imamo obrok po flaški in zdaj premišljujem : al flaško umit pod tekočo vodo z detergentom, al iz ustekleničene, al vodo iz plestenke prekuhat (doma jo samo pogrejem), al je pametno vzet mini kuhalnik, al bi blo boljše mu dat po žlički grisek (sam tisti pribor moram tud očistit ) torej nimam pojma glede tega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa še vprašanje glede sadja v hotelu - ga je varno dat malčkom ? Sama sem prvič najmanj komplicirala, tud glede vode in edina nisem fasala driske, sam za otroke pa me je strah. Prosim bilo kako info., nasvete, priporočila. Možnost obstaja tud za dopust v Grčiji.
|
|
|
|