Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zažgane dude - štorija današnjega dne 27.5.2006 20:05:14
|
|
|
|
ada2
|
joj, kaj se mi je zgodilo danes ! dala sem lepo Adamove nove dude prekuhat in potem je soseda prišla s sladoledom in seveda sem se pridružila njej, moji mami in tašči pri konzumiranju mrzle dobrote. vendar, ker je napovedano spet slabo vreme smo to počele zunaj. dude pa so se kuhale. mi smo odlično čvekale, pojedle sladoled in se vrgle še na kekse. dude pa so se že pekle. ko je Adam videl kekse , je hotel tudi on probat in ker takih še ne sme, sem mu šla gor po njegove in že na stopnicah me je nekam čuden vonj srečal. hipec za tem sem se pa spomnila. groooooooooza!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! seveda je bilo močno prepozno. smrdi še zdaj kljub mnogim prižganim svečkam, ki dišijo po limonah. moj zdaj govori, da bom ziher s temi svečami požar naredla, za večerjo rajši nismo nič kuhali ampak naročli iz gostilne, saj v kuhinji ni bilo za zdržati niti minute zaradi smradu. sem jih poslikala,dude, ko so se ohladile in če mi bo kdaj uspelo albume ustvarit vam pošljem te slike. posoda pa je tudi v smeteh končala. joj, joj, ampak smešno pa mi je vedno bolj. kaj bi zdaj obupavala . upam samo, da ni smrad dosegel še sosede, se bodo po moje kar odselili.......
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 27.5.2006 20:40:51
|
|
|
|
tinica
|
No to se je tudi meni enkrat zgodilo, ampak nisem pustila tako dolgo na plati kot ti. Piskerček se je dal očistiti in pa dude so bile še vedno uporabne, ker se je samo malo stopila plastka tam kjer je motiv. Upam, da se čim prej znebite smradu
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 27.5.2006 21:33:56
|
|
|
|
NRMM
|
No sej glavno, da je bil sladoled dober in da se ni stopil, dude bodo že druge mal heca!
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 27.5.2006 21:37:03
|
|
|
|
Marogica
|
Nauk te zgodbe? Ne prekuhavaj dud, predvsem, ker ni potrebno
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 27.5.2006 21:49:30
|
|
|
|
lelaval
|
Nauk te zgodbe? Ne prekuhavaj dud, predvsem, ker ni potrebno Se podpišem!!!!!!!!!!!!!! Jaz jih tudi nisem nikoli prekuhavala, le fajn umila. Je pa enkrat tašča našla dudo, ko smo bili zunaj in je hčeri padla dol, (in ker jaz itak nisem nikoli znala nič prav naredit), je hitro letela not in jo je dala kuhat. Pa je dobila obisk in zunaj čvekala, notri pa se je duda žgala. Smrdelo je kot . Sem si mislila: prav ti je, kaj pa si tak pametna. Da bi pa drugo kupila - se niti spomnila ni.
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 27.5.2006 21:52:25
|
|
|
|
kofetek2010
|
men je uspelo flaško, cucelj in pokrovček stalit v mikrovalovni in to v 5 minutah takrat sem končala svojo kariero steliriziranja
|
|
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 27.5.2006 22:02:50
|
|
|
|
NRMM
|
No Jana ti pa se ne čudi svojim prigodam
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 27.5.2006 22:52:13
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
In tudi to se zgodi hahaha. Saj imajo v trgovini še polno dudk smrad pa bo že šel če ne prej čez mesec dni hahahaha. Pa brez zamere
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 28.5.2006 6:30:55
|
|
|
|
Eviii
|
sm se mogla prou od srca nasmejat
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 28.5.2006 7:16:10
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! pri nas pa še vedno malo smrdi . saj mi je žal, da sem jih prekuhavala, ker zadnjič, ko smo šli v Avstrijo in smo dudo doma pozabili smo eno v Toysu kupili in jo je dobil kar iz paketka, pa je še živ in zdrav in zdaj pa res nobenega prekuhavanja več. se ne splača!
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 28.5.2006 7:25:38
|
|
|
|
lelaval
|
Samo, da ste preživeli.
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 28.5.2006 9:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
men je uspelo flaško, cucelj in pokrovček stalit v mikrovalovni in to v 5 minutah Kako pa to? Verjetno si samo pogrevala in ne sterilizirala
|
|
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 28.5.2006 9:45:24
|
|
|
|
poliloni
|
Pri nas se stopilo še ni nič, se je pa že večkrat kaj dobro pregrelo in malo popeklo ! Tudi meni se zgodi, da pozabim na stekleničke na štedilniku ali pa na kakšno špinačo (ravno prejšnji teden)... Zaenkrat se ni še hujšega zgodilo, a bom zagotovo kupila kakšen manjši gasilni aparatek, saj se naslednji teden selimo v podnajemniško stanovanje, kjer pa ne bomo imeli detektorja dima (beri : stare mame in tašče) !
|
|
|
|
RE: zažgane dude - štorija današnjega dne 28.5.2006 10:01:22
|
|
|
|
coco
|
HA, HA, HA, ! Res zabavno in na srečo s srečnim koncem - razen za Adama, ki je ostal brez dud! Upam vsaj, da so bili sladoled in keksi slastni! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
V katerem poskusu?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?Prvič (
54%)
Drugič (
10%)
Tretjič (
7%)
Četrtič (
4%)
Petič (
1%)
Več kot Petič (
24%)
Število vseh glasov: 484Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!