ada2 -> zažgane dude - štorija današnjega dne (27.5.2006 20:05:14)
|
joj, kaj se mi je zgodilo danes[sm=smiley9.gif]! dala sem lepo Adamove nove dude prekuhat in potem je soseda prišla s sladoledom in seveda sem se pridružila njej, moji mami in tašči pri konzumiranju mrzle dobrote. vendar, ker je napovedano spet slabo vreme smo to počele zunaj. dude pa so se kuhale. mi smo odlično čvekale, pojedle sladoled in se vrgle še na kekse. dude pa so se že pekle. ko je Adam videl kekse , je hotel tudi on probat in ker takih še ne sme, sem mu šla gor po njegove in že na stopnicah me je nekam čuden vonj srečal. hipec za tem sem se pa spomnila. groooooooooza!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! seveda je bilo močno prepozno. smrdi še zdaj kljub mnogim prižganim svečkam, ki dišijo po limonah. moj [sm=love.gif] zdaj govori, da bom ziher s temi svečami požar naredla, za večerjo rajši nismo nič kuhali ampak naročli iz gostilne, saj v kuhinji ni bilo za zdržati niti minute zaradi smradu. sem jih poslikala,dude, ko so se ohladile in če mi bo kdaj uspelo albume ustvarit vam pošljem te slike. posoda pa je tudi v smeteh končala. joj, joj, ampak smešno pa mi je vedno bolj. kaj bi zdaj obupavala[sm=smiley4.gif][sm=smiley2.gif][sm=smiley17.gif][sm=jezicek.gif]. upam samo, da ni smrad dosegel še sosede, se bodo po moje kar odselili.......
|
|
|
|