|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PUDING - kako?
26.5.2006 21:41:45   
Talči
Sem že večkrat zasledila, da svojim micenim ponudite tudi puding.
Navadni pudnig - doma skuhan z mlekom ali kakšen drugačen?
Jaz sem ga zadnjič kuhala s 3,5 mlekom, pa sem mu dala čisto miniminiminimalno za poskusit - mu je bilo všeč, več pa nisem upala.
Star je 9,5 mesecev.

9.8.2005 sem prvič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me kliče Žiga.
31.3.2010 sem drugič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me bo klicala LIna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PUDING - kako?
26.5.2006 21:53:04   
benika
Jaz sem mu prvič dala probat puding (doma skuhan) pri 4 mesecih. Sedaj mu pa enkrat ali dvakrat na teden ponudim Lumpijev čokoladni ali vanilijev puding.

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2006 21:58:05   
Anonimen
Jaz sem mu dala že pri 8 mesecih navadno alpsko mleko za piti po steklenički. Sva bila pa tudi v bolnici, ko je imel bronholitis, in je soseda imela 6 mesecev staro punčko, ki ji je dajala navadno alpsko mleko, ki so ji ga nosile sestre, pa ni nobena rekla, da bi bilo kaj narobe. Saj mislim, da bi v bolnici že morali vedeti, kaj 6-mesečnik lahko pije in kaj ne, a ni tako!?

(odgovor članu Talči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2006 9:50:37   
April
Jaz za puding naredim z gustinom, to je navadni koruzni škrob. Mi je bolj okusen kot pudingi v vrečki pa še raznih e-jev in barvil ne vsebuje. Če hočem različne okuse, dodam žličko marmelade ali košček čokolade. Mleko  je polnomastno.

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2006 16:17:49   
tina104
Ej, ful dobra ideja, April. Ampak veš, čokolada vsebuje veliko e-jev, pa nekatere marmelade tudiuser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kdaj ste rodile prvorojenca
jagodka7

Pri kolikih letih ste rodile prvega otroka?

Pred 20 (7%)

Med 20-25 (27%)

26-29 (31%)

30-35 (26%)

Nad 35 (8%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!