PUDING - kako? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Talči -> PUDING - kako? (26.5.2006 21:41:45)

Sem že večkrat zasledila, da svojim micenim ponudite tudi puding.
Navadni pudnig - doma skuhan z mlekom ali kakšen drugačen?
Jaz sem ga zadnjič kuhala s 3,5 mlekom, pa sem mu dala čisto miniminiminimalno za poskusit - mu je bilo všeč, več pa nisem upala.
Star je 9,5 mesecev.

benika -> RE: PUDING - kako? (26.5.2006 21:53:04)

Jaz sem mu prvič dala probat puding (doma skuhan) pri 4 mesecih. Sedaj mu pa enkrat ali dvakrat na teden ponudim Lumpijev čokoladni ali vanilijev puding.

Anonimen -> RE: PUDING - kako? (26.5.2006 21:58:05)

Jaz sem mu dala že pri 8 mesecih navadno alpsko mleko za piti po steklenički. Sva bila pa tudi v bolnici, ko je imel bronholitis, in je soseda imela 6 mesecev staro punčko, ki ji je dajala navadno alpsko mleko, ki so ji ga nosile sestre, pa ni nobena rekla, da bi bilo kaj narobe. Saj mislim, da bi v bolnici že morali vedeti, kaj 6-mesečnik lahko pije in kaj ne, a ni tako!?

April -> RE: PUDING - kako? (1.6.2006 9:50:37)

Jaz za puding naredim z gustinom, to je navadni koruzni škrob. Mi je bolj okusen kot pudingi v vrečki pa še raznih e-jev in barvil ne vsebuje. Če hočem različne okuse, dodam žličko marmelade ali košček čokolade. Mleko  je polnomastno.

tina104 -> RE: PUDING - kako? (1.6.2006 16:17:49)

Ej, ful dobra ideja, April. Ampak veš, čokolada vsebuje veliko e-jev, pa nekatere marmelade tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stran: [1]