|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LAPORASKOPIJA
23.5.2006 10:55:54   
anja7
Zdravo punce!

Spet se vam malo oglašam. Če se še spomnite, sem vam nekaj časa nazaj zaupala svojo težavo glede ogromne ciste, ki jo imam (sum na endometriozo). Vmes sem bila 03.05.2006 naročena na gin.kliniki, vendar pa takrat zdravnika ni bilo. Spet sem mogla počakat na user posted image . Zdej je prišla in naslednji torek imam pregled. Upam, da bo vse skup čimprej minil in da bova lahko čimprej začela delat na user posted image . Je pa res, da me je ful strah vsega. Punce, prosim držte pesti

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LAPORASKOPIJA
23.5.2006 12:39:52   
kapica
Ce sem prav razumela, gres na laparoskopijo?

Jaz sem jo imela prejsnji teden, tako da sedaj ze fajn okrevam. Pa je mogoce prvih par dni malo hudo, potem pa spet normalno vse stece.

Jaz ti drzim pesti, da bo vse dobro slo!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   laparo
23.5.2006 14:01:01   
anja7
Kapica hoj!

Kakšen razlog si imela ti za laparoskopijo? In kako je to zgledal?

Sem ful vesela, da je vse ok in da dobr okrevaš!!!user posted image

Hvala

LP

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: laparo
23.5.2006 15:23:53   
kapica
Ne Anja, zal ni vse v redu z izvidi. Nekaj so nasli na jajcnikih, pa morem pocakat do termina, ko lahko grem spet tja, da mi razlozijo izvid.

Ampak kar se okrevanja tice je pa vse v redu, ja. Naredili pa so zato ker po skoraj dveh letih se nisem noseca, pa kakor zgleda so nasli sedaj razlog.

Kako pa vse skupaj zgleda pa je ze toliko napisano o tem tu na forumu, da ne bi se enkrat razlagala. Samo mores malo pobrskat, pa najdes. In jeres tako kot druge napisejo.

LP

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: laparo
23.5.2006 15:33:44   
anja7
Kapica, žal mi je da izvidi niso uredu. Upam, da bodo čimprej taki kot morjo bit! Držim pesti da bo vse ok!
Je pa tko, da sem že ful velik prebrala o tem, sam sej verjetn razumeš, da me je noro strah in kr mal preveč sprašujem. Tud jaz sem že neki časa delala na user posted image , pa žal ni šlo. Zdej vsaj vem zakaj. Je pa tud pr men kriza, ker imam res ogromno cisto (skor 8 cm) na desnem jajčniku in še nekaj vložkov drugje. Pa ni vodena, ampak je napolnjena z gosto temno tekočino! Bom vidla, kaj mi bodo v torek rekl.

Drž se in iz srca ti želim, da čimprej zagledaš user posted image user posted image !

LP

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.