LAPORASKOPIJA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anja7 -> LAPORASKOPIJA (23.5.2006 10:55:54)

Zdravo punce!

Spet se vam malo oglašam. Če se še spomnite, sem vam nekaj časa nazaj zaupala svojo težavo glede ogromne ciste, ki jo imam (sum na endometriozo). Vmes sem bila 03.05.2006 naročena na gin.kliniki, vendar pa takrat zdravnika ni bilo. Spet sem mogla počakat na [sm=hudicek1.gif]. Zdej je prišla in naslednji torek imam pregled. Upam, da bo vse skup čimprej minil in da bova lahko čimprej začela delat na [sm=duda.gif]. Je pa res, da me je ful strah vsega. Punce, prosim držte pesti

LP

kapica -> RE: LAPORASKOPIJA (23.5.2006 12:39:52)

Ce sem prav razumela, gres na laparoskopijo?

Jaz sem jo imela prejsnji teden, tako da sedaj ze fajn okrevam. Pa je mogoce prvih par dni malo hudo, potem pa spet normalno vse stece.

Jaz ti drzim pesti, da bo vse dobro slo!

anja7 -> laparo (23.5.2006 14:01:01)

Kapica hoj!

Kakšen razlog si imela ti za laparoskopijo? In kako je to zgledal?

Sem ful vesela, da je vse ok in da dobr okrevaš!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hvala

LP

kapica -> RE: laparo (23.5.2006 15:23:53)

Ne Anja, zal ni vse v redu z izvidi. Nekaj so nasli na jajcnikih, pa morem pocakat do termina, ko lahko grem spet tja, da mi razlozijo izvid.

Ampak kar se okrevanja tice je pa vse v redu, ja. Naredili pa so zato ker po skoraj dveh letih se nisem noseca, pa kakor zgleda so nasli sedaj razlog.

Kako pa vse skupaj zgleda pa je ze toliko napisano o tem tu na forumu, da ne bi se enkrat razlagala. Samo mores malo pobrskat, pa najdes. In jeres tako kot druge napisejo.

LP

anja7 -> RE: laparo (23.5.2006 15:33:44)

Kapica, žal mi je da izvidi niso uredu. Upam, da bodo čimprej taki kot morjo bit! Držim pesti da bo vse ok!
Je pa tko, da sem že ful velik prebrala o tem, sam sej verjetn razumeš, da me je noro strah in kr mal preveč sprašujem. Tud jaz sem že neki časa delala na [sm=duda.gif], pa žal ni šlo. Zdej vsaj vem zakaj. Je pa tud pr men kriza, ker imam res ogromno cisto (skor 8 cm) na desnem jajčniku in še nekaj vložkov drugje. Pa ni vodena, ampak je napolnjena z gosto temno tekočino! Bom vidla, kaj mi bodo v torek rekl.

Drž se in iz srca ti želim, da čimprej zagledaš [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]!

LP

Stran: [1]