Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno potrebujem vaše mnenja 23.5.2006 9:03:37
|
|
|
|
gamini
|
Jana, sicer ne vem, kako ti naj svetujem, me pa resnično zanima, kaj ti bodo odgovorile, ker se je to začelo dogajati tudi pri nas. Naša pikica bo tudi avgusta stara 3 leta, dudo še ima, kadar gre spat, drugače pa ne. LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2006 9:15:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nujno potrebujem vaše mnenja 23.5.2006 10:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem slišala za eno idejo. Ne vem koliko je sicer praktična in učinkovita, ampak baje so včasih namazali prst s kakšno zanič stvarjo, da ga ni več hotel otrok dati v usta (mogoče kakšna krema, ki ima neprijeten okus in ni škodljiva) lp
|
|
|
|
RE: Nujno potrebujem vaše mnenja 23.5.2006 22:03:42
|
|
|
|
bombonček
|
Sem istega mnenja kot Tajalana!
|
|
|
|
RE: Nujno potrebujem vaše mnenja 23.5.2006 22:12:04
|
|
|
|
beti 1
|
Nekateri svetujejo isto kot pri grizalcih nohtov, česen ali kakšno drugo zadevo, da prst ni več dober. Problem je lahko tudi izraščanje mlečnih petic, če jih še nima. Jaz bi najprej poskušala najti vzrok in ga odpraviti in se šele če to nebi uspelo zadeve lotila drugače.
|
|
|
|
RE: Nujno potrebujem vaše mnenja 23.5.2006 22:43:50
|
|
|
|
Marogica
|
To, da je začela ZOPET cucat prstke(prej dudo), pomeni, da se je v otrokovi psihi nekaj zgodilo. Ali se počuti zapostavljeno ali pa je kaj drugega. Zato bi jaz na tvojem mestu iskala najprej vzrok, zakaj se to dogaja, ne pa jo na grobo odvadila. Mogoče piše več v kakšni knjigi ali pa povprašaj pediatrinjo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
KAKO SE JE ZAČEL POROD?MURENKAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?popadki (
65%)
odtekla mi je voda (
35%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!