Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
smo sprejeti,ampak ne bi?!? 21.5.2006 21:49:41
|
|
|
|
taška30
|
Hoj, punce! Mi smo prošnjo za jasli oddali že lani, ko je bila mala stara mesec dni - za maj 06. Že takrat so mi rekli, da maja najbrž ne bo prostora, ker vpisujejo nove skupine pač septembra. In tako je tudi res bilo. OK. Mi smo si 'za ta čas' našli varuško, pri kateri je sedaj Manca že mesec dni. Zelo smo zadovoljni. Smo pa zdaj dobili odločbo iz vrtca, da smo septembra sprejeti. Kot so zahtevali, sem v roku 1 tedna pisno potrdila, da jo bomo dali v vrtec. Zdaj pa čedalje bolj razmišljam, da jo mogoče še ne bi dali letos, ampak drugo leto, ko bo stara 2,5 let. Pri varuški se ima super, ima otroško družbo, je dosti ceneje, kot bi nas prišle jasli, edino kar je, je to, da je malo s poti, vrtec pa imamo pod blokom. Ne vem, kaj naj. Zanima me pa predvsem tole: če letos zavrnem vpis v vrtec, ali me lahko 'za kazen' drugo leto črtajo iz seznama oz. kaj naj navedem za razlog, da ne bo izgledalo, kot da si nekaj zmišljujem? In do kdaj moram to sporočiti? Ali preveč kompliciram? Hvala, lp Taška
|
|
|
|
RE: smo sprejeti,ampak ne bi?!? 21.5.2006 21:58:54
|
|
|
|
frutka_
|
Če se hčerka v privatnem varstvu dobro počuti in če je ceneje pa vi ste zadovoljni potem je ne jemlji ven. Po mojem jo boš samo zmešala. V vrtec pa čimprej pokliči in razloži zadevo tako kot si jo tu gor. Ziher bojo razumeli, ker je naval na vrtce ogromen in jim prosto mesto prav pride za koga drugega. Srečno!
|
|
|
|
RE: smo sprejeti,ampak ne bi?!? 21.5.2006 23:40:05
|
|
|
|
lelaval
|
Če si zadovoljna s privat varstvom in je ceneje, jo pusti tam. V vrtcu pa povej, da bi jo drugo leto dala. Pa pozanimaj se, če moraš naslednje leto ponovno oddat vlogo, da ne boš zamudila roka, ker dvomim, da bi celo leto držali prostor.
|
|
RE: smo sprejeti,ampak ne bi?!? 22.5.2006 7:43:08
|
|
|
|
kimba
|
Jaz sem lani odpovedala varstvo v vrtcu (smo imeli babico in otrok je imel zdravstvene težave) , letos pa nismo dobili vrtca oz. smo ga dobili na podlagi pritožbe in še v drugem kraju. Lani sem dibla vrtec ki je od naše hiše oddaljen 200 m.
|
|
RE: smo sprejeti,ampak ne bi?!? 22.5.2006 8:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam s frutko.
|
|
|
|
RE: smo sprejeti,ampak ne bi?!? 23.5.2006 15:25:15
|
|
|
|
Naja31
|
Mi smo se tudi odločili, da se bo MArko še eno leto čuval pri babici. Najprej smo hotli, da bi šel s septembrom, samo zdaj sta se z njegovo babico super ujela. Tašča ga z veseljem čuva še eno leto, Marko je pa pri njej full srečen. Jaz sem pa brez skrbi, tako da bo vrtec počakal še eno leto.
|
|
|
|
RE: smo sprejeti,ampak ne bi?!? 23.5.2006 21:03:20
|
|
|
|
Anol
|
Živ, Tudi mi smo bili letos sprejeti, pa sva malo razmišljala, da ga še ni bi dala, ker mava varstvo dve babice in dedka, vendar ko sva se zanimala kako in kaj če zavrneva so nama rekli, da drugo leto nimam šanse da ga sprejmejo, pač tudi zaradi gužve in ker bi bil na "črni listi". Najbolje je seveda če pokličeš in vprašaš kako in kaj in če predstavlja zavrnitev negativne točke, ker mislim da je od vrtca do vrtca različno. Jaz te nočem nič strašiti, samo povem raje kaj je možno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?