taška30 -> smo sprejeti,ampak ne bi?!? (21.5.2006 21:49:41)
|
Hoj, punce! Mi smo prošnjo za jasli oddali že lani, ko je bila mala stara mesec dni - za maj 06. Že takrat so mi rekli, da maja najbrž ne bo prostora, ker vpisujejo nove skupine pač septembra. In tako je tudi res bilo. OK. Mi smo si 'za ta čas' našli varuško, pri kateri je sedaj Manca že mesec dni. Zelo smo zadovoljni. Smo pa zdaj dobili odločbo iz vrtca, da smo septembra sprejeti. Kot so zahtevali, sem v roku 1 tedna pisno potrdila, da jo bomo dali v vrtec. Zdaj pa čedalje bolj razmišljam, da jo mogoče še ne bi dali letos, ampak drugo leto, ko bo stara 2,5 let. Pri varuški se ima super, ima otroško družbo, je dosti ceneje, kot bi nas prišle jasli, edino kar je, je to, da je malo s poti, vrtec pa imamo pod blokom. Ne vem, kaj naj. Zanima me pa predvsem tole: če letos zavrnem vpis v vrtec, ali me lahko 'za kazen' drugo leto črtajo iz seznama oz. kaj naj navedem za razlog, da ne bo izgledalo, kot da si nekaj zmišljujem? In do kdaj moram to sporočiti? Ali preveč kompliciram?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hvala, lp Taška
|
|
|
|