Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 9:05:38
|
|
|
|
Laubica
|
Ne vem zakaj sem pač iz take družine ko nam je to bilo pomembno smo sami bili 3 z mamo in je bila vedno tako vesela ko sem ji za rojstni dan prinesla kakšno pozornost en travniški šopek in je jokala od sreče mogoče me je to gnalo dalje ne vem ti točno povedat.In jaz ne bom nikoli pozabila ko je meni moj sin prinesel prvi šopek travniških rožic ga imam nalepljenega v knjigi pač imam rada pozornost in rada jo dajem
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 9:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
To je vse OK.. samo ni pa najbolj OK, ce si razocarana, kadar pa ni te pozornosti.. Ko si zaradi necesa razocaran.. je to znak, da si od tistega odvisen.. In ce si od necesa odvisen, je malo tezje ziveti.. kot sicer.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 9:23:27
|
|
|
|
Laubica
|
Ti dam prav samo da jaz nisem nikoli na to gledala kod na odvisnost pač da sem (romantična) Pa veš se da živet tudi s tem dokler še ni kaj hujšega
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 9:27:45
|
|
|
|
BarbaraE
|
Kot so ti že nekatere prej napisale, nekateri moški si pač ne zapomnijo datumov. Midva sva si zato izbrala tak datum poroke, da je rekel, da si ga bo zihr zapomnil - 2 dni pred datumom je pomemben praznik in se že takrat spomni, da imava kmalu obletnico.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 9:33:44
|
|
|
|
Laubica
|
Ve ste prebrisano izbrale datum jaz pa sem želela samo šmarnice v šopku in mi je bilo vseeno za datum pa mam zdaj ne
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 11:08:51
|
|
|
|
Babaloo
|
Pa kaj se sekiraš! Glavno je, da te ima drugače rad, a ne? Dedcem pač neki datumi manj pomenijo kot ženskam. Jaz se s tem sploh ne obremenjujem. Rojstnega dneva nikoli ne pozabi, če pa pozabi na poročno obletnico, se mu pa samo smejim in ga zafrkavam. Skratka ,ne delam slona iz muhe. Glavno je, da si se ti spomnila in ga presenetila.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 14:39:47
|
|
|
|
SaaS
|
Tjazy !
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 18:43:30
|
|
|
|
Absolventka
|
Glede na to da so moški pač moški in ne dajejo posebnega pomena temu mislim da to ni nič tragičnega. Moj partner ima v blokcu zapisane vse datume(roj.dneve,obletnico)in se je že zgodilo da sem jaz prej pozabila na obletnico kot pa on.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 18:44:37
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy In zakaj je obletnica poroke tko pomembna? In kako naj bi razumel, če ti poroka sama nič ne pomeni? Ja menda, da ti še manj pomeni obletnica poroke.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 18:55:45
|
|
|
|
Teni_
|
Evo, jaz nikoli ne pozabim datumov, ampak letos sem pozabila. Oz. sva pozabila oba. Spomnila naju je moja mama .
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 20:03:27
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz se pa moram zdaj pohvalit da mi je sin prinesel šopek šmarnic in mož je iz Nemćije poslal telegram in svežo vrtnico
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 17.5.2006 13:54:03
|
|
|
|
tinica
|
Se zgodi, da včasih kaj pozabiš. Jaz sem celo enkrat na svoj rojstni dan pozabil. Še sreča, da se je moj dragi spomnil nanj. Tako, da včasih ti kakšen datum enostavno uide.
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 18.5.2006 13:17:41
|
|
|
|
Saša27
|
Ja punce moje, možje/fantje se res razlikujejo. Moj naprimer še do sedaj ni pozabil na noben moj rojstni dan, vedno se spomni na obletnico poroke, na obletnico, ko sva začela me pa vedno pelje kam na kosilo ali večerjo, pa seveda na kakšen šopek in parfumček tudi ne pozabi. Imam srečo, da je moj mož ZELO pozoren, vsak drugi teden mi prinese vrtnico, pa čeprav vem da jo bom dobila, sem vsake posebaj vesela, res je zlati, seveda pa je pozornost obojestranska, tudi jaz mu za rojstni dan kaj podarim in tudi za obletnice.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?