Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 19:53:45
|
|
|
|
Lumpi
|
Moj pozabi na vse, oziroma ga 14 dni pred obletnico začnem spominjati na bližajoči se datum. No, na rojstni dan ne pozabi nikoli.
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 19:57:24
|
|
|
|
April
|
eh, midva ponavadi kar oba pozabiva na takšne pomembne datume. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala, pač eni so bolj pozorni na take svari, drugi pa malo manj ali sploh ne. Pa te zaradi tega nima nič manj rad.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2006 19:58:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 19:59:21
|
|
|
|
pika74
|
Moj tudi pozabi na vse te datume. Pred kratkim sem imela roj. dan in tudi na tega bi pozabil, če mu slučajno ne bi omenila dan pred tem. In že zdaj vem, da bo tudi na obletnico poroke pozabil. Včasih so me te reči zelo motile. Zdaj sem se pa s tem sprijaznila. Mogoče smo ženske bolj občutljive na te obletnice. Pa ni rečeno, da so moški zato slabi oz. da nas imajo zato manj radi. Imajo pač druge reči v glavi... sam ne bi zdaj o tem .
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 20:02:57
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: April eh, midva ponavadi kar oba pozabiva na takšne pomembne datume. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala, pač eni so bolj pozorni na take svari, drugi pa malo manj ali sploh ne. Pa te zaradi tega nima nič manj rad. Tukaj spodaj se lahko najde tudi moj podpis. Midva ponavdi z enim velikim Upsssssssssss, naslednji dan oba ugotoviva, da sva pozabila. Imava pa zdaj dober opomnik, vsaj kar se obletnice poroke tiče. Hčerka je rojena en dan pred obletnico.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 20:04:40
|
|
|
|
Laubica
|
Ja no saj tak mi je tudi rekel da če bi jaz imela tolk stvari v glavi kot on bi tudi pozabla samo v 7 letih še nikoli ni na noben datum pozabil zato......
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 20:16:24
|
|
|
|
paris
|
Moj samo zato ne pozabi, ker ga pravočasno spomnim! Mah, ne sekiraj se, moški imajo v glavi druge stvari, obletnice ponavadi niso med njimi!
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 20:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ja, res se brez vezeekirat. moški take stvari pozabijo, pa ja tudi nisem dosti boljša. moj oče je najboljši oče na svetu, pa npr. ne ve, kateri letnici sva midve s sestro.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 21:09:58
|
|
|
|
bobek05
|
hmm, midva bova jutri imela 2. obletnico poroke in bi OBA totalno pozabila nanjo, če me moja mama ne bi spomnila nanjo je pa pri nas tak, da je mojega očeta tudi treba vedno spominjat kdaj imata z mamo obletnico poroke, kdja ima mama ali sestra roj. dan, pa kaj naj kateri kupi ipd. - je pač pozabljive sorte oz. mu takšne stvari uidejo... sčasoma smo se na to navadili in smo ga pač takšnega sprejeli (mama ve, da sva ga midve s sestro spomnili na obletnico in mu pomagali izbrati darilo, sestra ve, da ji je stisnil kak tolar v roko, ker sem ga spomnila na njen roj. dan... pa se noben več ne sekira ) sklepam, da te je prizadelo (saj mene bi tudi, če ne bi tudi sama pozabla ) - mogoče pa je imel izredno naporen teden, pa mu je enostavno ušlo iz glave.. pomeni se z njim.. in (na šaljivi način) predlagaj, da se ti bo moral oddolžiti - na kakšen način pa se bosta morala sama zmenit
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 21:20:18
|
|
|
|
lelaval
|
Će je drugače vredu mož - kot mora bit, , se jaz ne bi obremenjevala. Ženske smo preveč občutljive, moški pa preveč pozabljivi.
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 21:21:28
|
|
|
|
NRMM
|
Lahko rečem, da sem srečnica,ker mož NIKOLI ne pozabi na obletnico poroke . In to zato, ker sva se poročila na njegov rojstni dan , tako da taktika za pozabljanje obletnice je važna . No sej na RD tudi nikoli ne pozabi, vsaj na mojega ne za ostale pa vedno.
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 21:21:48
|
|
|
|
TNT
|
lepo da si se ti spomnila! čeprav je on dobil kar si ti želela...
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 21:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Moški so z Marsa, ženske pa z Venere, neki tazga je tista knjiga! Ampak dejstvo je,d a moški možgani delujejo povsem drugače kot naši. Ni vredno sekerancije!
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 22:13:58
|
|
|
|
Lunca1
|
Moj je pri nama pozabil na 5. obletnico (ne poroke), pa mu ni zaštekal, ko sem mu dala darilo. Mu je kapnilo šele naslednji dan. Pa mu je bilo nerodno. Toliko, da je drugo leto spet pozabil.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 22:33:48
|
|
|
|
poliloni
|
Midva sva danes imela prvo in je seveda tudi pozabil, spomnil se je šele ko nama je sestrična poslala sms! Pa ni panike, ker ga danes itak nisem še nič videla, ker je cel dan v službi, tako da bova šla na kako kosilce kdaj drugič! Sploh pa mu tudi jaz nisem nič pripravila, ker sem vedela, da se ne bo spomnil, saj se tudi na nobeno drugo tako stavr ne in da potem ni bilo zadrege sem bila še jaz tiho....pa da se mi ne bi potem full za malo zdelo, ker ne bi vedel za kaj se gre.... Bi bilo pa full lepo, če bi se kdaj za spremembo spomnil..... Ah.....
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 14.5.2006 22:56:09
|
|
|
|
rija
|
Če vama drugače vse klapa, mu tale kiks oprosti.
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 0:21:19
|
|
|
|
Laubica
|
Saj je že oproščeno samo pač pozabila tega ne bom Midva imava obletnico danes 15.5. samo je šel na službeno pot pa sem zato jaz včeraj to pripravila. In res sem naredila to kar sem si jaz želela, saj je rekel da se tega nikoli nebi spomnil -jagod in penine- pa bomo preživeli glavno da sem se jaz spomnila Aja pa hvala za tolažbo je pomagalo
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 6:17:02
|
|
|
|
KiSsMyAsS
|
*no comment*
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 7:29:46
|
|
|
|
fionaP
|
Midva sva lani oba pozabila - naju je tašča spomnila
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 7:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Pred kratkim sem imela roj. dan Uuuu cestitke Pika...
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 7:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaca Moj preljubi mož je pozabil na najino 7 obletnico poroke In zakaj je obletnica poroke tko pomembna?
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 7:45:39
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz se za te stvari ne sekiram prav veliko. Mislim, da celo jaz večkrat pozabim na take stvari kot on. Na moj roj.dan se on vedno spomni , jaz pa sem lani pozabila na njegovega... Na obletnico poroke naju pa ponavadi spomni moja teta, ko nama pošlje voščilo po sms-ju .
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 8:07:54
|
|
|
|
Laubica
|
Tjazi sem pač človek ki mi vsi datumi ki se tičejo moje družine dosti pomenijo to ne pomeni da je samo obletnica poroke pomembna tudi roj. dnevi in podobne stvari sem zelo pozorna in vedno rada prijetno presenetim zato mi je všeč če tudi drugi mene pa v teh letih me je mož vedno presenetil zato sem bila začudena
|
|
|
|
RE: mož pozabil na obletnico poroke 15.5.2006 8:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaca Tjazi sem pač človek ki mi vsi datumi ki se tičejo moje družine dosti pomenijo Ja.. to sem razumel ze prej... Me pa samo zanima.. ZAKAJ? En razlog mora biti? Sej to se meni ne zdi nic slabega, ce mas rada obletnice.. cist ok.. ampak samo eno majckeno vprasanje.. Zakaj? Drugace pa sva midva lani oba pozabila na obletnico.. in pol se jaz... JAZ... JAZ.. spomnim.. da je bila pred enim tednom obletnica.. JAZ sem jo spomnil.. JAZ MOŠKI sem se to spomnil.. Ne boste verjele.. tudi to je mogoce.. Tudi MOŠKI se lahko kdaj kaj spomnimo.. Hej.. JACA.. lahko pa pogledas takole.. 6 krat se je spomnil.. in 1 krat je pozabil.. torej lahko se 6 krat pozabi.. predno bo panika..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?