Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 10:14:21
|
|
|
|
Jana4
|
Jaz sem včeraj skuhala: riž za prilogo zelenjavno omako - bučke, paprika ena rdeča in ena zelena, por, paradižnih, zraven pa sem še spekla piščančje bedre. Smo vse sklede polizali tako je bilo dobro .
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 10:23:55
|
|
|
|
CUKRČEK
|
*špinačne rezance+omaka iz lisičk (ali šampinjonov) *jota *pohan sir, zelenjava, krompir *ričet *pečen krompir v pečici Evp nekaj idej iz mojih preteklih dni
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 11:01:59
|
|
|
|
muki1
|
Mi bomo pa na žaru spekli kosilce
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 13:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
prežganko pečen piščanjčji file mehko solato riž
|
|
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 13:27:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se bodo ata odločili
|
|
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 13:29:15
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kar se bodo ata odločili kaj to pomeni?? Pir pa sendvič??
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 13:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Klinc, zadnje čase neki teži, da bi kuhano jedel vsak dan....
|
|
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 13:32:34
|
|
|
|
tinica
|
Mi imamo danes piščančji paprikaš in pa široke rezance, to naš malček zelo obužuje. Lp in dober tek
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 13:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah dej, saj veš, kako so komot. Sem ga pa zdaj postavila pred dejstvo, da vsak pomije za sabo oz. po kosilu. Ker kuhat, pa pomivat, pa otroka pedenat, pa v službo it, pa v trgovino, pa na pošto, vse v enem dnevu, on pa samo v službo in domov, je pa malo precej tu mač Moj delavnik: 5.35 vstajanje (tuširanje, sok, kava, rihtanje) 6.20 bujenje malčka, priprava na vrtec 6.40 odhod v vrtec 6.50 prihod domov, pustim avto, grem peš do službe 15.00 iz službe na pošto, tečem v vrtec po malčka 15.15 sproti iz vrtca v trgovino 15.45 prihod domov, kuhanje kosila, pedenanje malčka, včasih še pranje perila..... 16.30 - 17.00 kosilo Njegov delavnik: 7.30-8.00 vstajanje 9.00 odhod v službo 17.00 - 18.30 prihod domov in žretje Nekam prazen je, a ne?
|
|
|
|
RE: Kaj boste danes kuhale? 12.5.2006 23:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si skuhala pire + hrenovke s sirom (ni blo casa). Vceraj smo jedli, se mi zdi, siroke rezance+svinjske zrezke+solato (ne, to je bilo predvcerajsnjim), vceraj smo jedli dunajce
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?