|
RE: Jok, dretje, histerija v vrtcu 11.5.2006 14:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A zakaj? Zato ker je čisto brez veze karkoli rečt. Ker ni nobenega efekta na karkoli. Saj sem že precej stvari rekla, pa vedno najde kakšen izgovor. Saj kar nekaj govori, čisto brez veze. Če bi rekla, da naj ga vendar malo pocrklja v takih trenutkih, bi mi rekla, kot mi je enkrat že, da kolikor so pa njega pocrkljali, pa res še nikoli niso nobenega. Ja, itak, mogoče ona, ker itak nikoli nobenega ni. Rekla mi je tudi že, da čisto skozi ga pa ne more za roko držat. Potem se pa pogovarjaj. Pa če vprašaš, če je jedel, npr., še predno do končaš z vprašanjem, , reče jaaaaa, seveda, je jedel (pa vem, da ni), ali pa reče: Ne, ni, nič noče jest, vam povem, da je izgled najbolje, da mu sploh ne dam za jest. Ker pravi, da bo drugače jokal, potem mu pa ne dam. In to vpričo Tiborja, pa še kakšna hujša o njemu pade zraven. Tako da iz hranjenja res nastane problem, ki lahko sploh ne bi bil, če bi samo malo znala vsaj ne glasno tega izpostavljat vpričo Tiborja in ostalih otrok. In to v tonu kritiziranja, kakšen da je. Zato se ne pogovarjam kaj preveč, ker se mi zdi, da je samo več škode kot koristi od tega. Saj menda so itak vse ženske tam med seboj skregane, saj ni čudno, če imajo tako vodjo.
|
|
|