Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje vaš dojenček spi? 8.8.2006 21:17:25
|
|
|
|
Blejka26
|
moja Neja je stara 7mesecev pa še vedno spi v moji pojstelji.moj fant je itak pek in je ponoči v službi tko da mi je čisto vseeno če spi ob meni in tud velik bolj se naspim. v svoji pojsteljici je spala v 7ih mesecih sam ene par urc,kajti nalažje sem jo uspavala v pojstelji saj mi brez joške noče zaspati.zvečer sem pa preveč utrujena da bi vztrajala ob pojsteljici.vem da sem sama kriva saj nikoli v 7ih mesecih nisem sla čez dan spat skupaj z otrokom,tko da se vedno spim zelo malo in mi urice spanja zvečer pomenijo ogromno in v veliko pomoč mi je da spi ob meni,saj ko se ponoči prebudi jo samo obrnem k sebi,podojim in tako takoj zaspi nazaj.da bi jo dala v svojo sobo pa o tem še ne razmišljam.
|
|
RE: kje vaš dojenček spi? 8.8.2006 21:22:39
|
|
|
|
KIRA
|
1. hči je do 8.m spala v zibki, pol nekaj časa pri nama (ne vsak dan, ampak vmes ko je imela take faze), pol pa v svoji postelji. če je kak tak dan jo vzameva še k sebi, ampak praviloma spi v svoji posteljici. 2. hči pa je tud do nekje 7. meseca spala v zibki, pol pa v svoji posteljici. pri nama sploh noče spat, ne mara bit v veliki postelji.
|
|
|
|
RE: kje vaš dojenček spi? 9.8.2006 15:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Sin je bil priden in je vedno spal v svoji postelji. Tudi če je bil bolan. Hčera je bila tudi pridna od začetka. Ko pa je bila bolana sem jo jemala k sebi v posteljo, ker se mi je smilila. Napaka . Iz najine postelje je odšla pri 13 letih . Ni odšla prostovoljno (zagrozila sem ji, da jo bom zatožla sošolkam, ko pridejo na rojstni dan). Bila je pravi mali . Če je nisma spustila v posteljo je spala na tleh ali pa se je vlegla k nogam. Groza. Vedno naju je vse bolelo, ko smo se tiščali. Sedaj pa končno spima kot dva angelčka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?