Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 8.5.2006 8:49:21
|
|
|
|
Lu
|
Ja kakšnega enoprostorca pa imata? Tudi midva ga imava, ampak je sedež od Maxi Cosi in je čisto OK v avtu. Je pa res, da je malo višje, ja. Meni še boljš.
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 8.5.2006 8:55:57
|
|
|
|
mala maja
|
Tud midva ga mava, pa je stolček res malo višje sam je tud meni vešč, pa mali tud uživa v vožnji ker vidi ven.
|
|
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 8.5.2006 9:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj so vsi avtosedeži približno enako visoki, a niso? Mi imamo Senica, pa je čisto v redu. Pač je avto tako narejen, da je podvozje višje, tu nimaš kaj. Pa tudi ne vem, če je to kaj manj varno, vsaj do sedaj še nisem tega slišala.
|
|
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 8.5.2006 9:56:41
|
|
|
|
kati*
|
mi imamo avto Picasso in sedež Romer dou plus - ja, res precej sedi visoko, a saj to ni problem. Ne vem kako je v drugih enoprostorcih, a sedeži so že v osnovi višje oz. tudi šipe so večje, tako da katerikoli sedež boš kupila, bo všje postavljen kot pa v drugih avtomobilih. Za nogice ima ogromno prostora in vse super vidi ven, tako da je vožnja super zanimiva odkar imamo ta sedež.
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 11.5.2006 19:59:49
|
|
|
|
lelaval
|
Mi imamo od Chiccota in se mi zdi, da je sedež res višji, pa še enoprostorec je višji, a mala ful uživa.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?